A 14 milliárd forinthoz közelít az eddig jóváhagyott összeg. A kormány 2 milliárd 359 millió forintot hagyott jóvá a Nemzeti Olimpiai Központ beruházásának támogatására – vette észre a Napi.hu a Magyar Közlönyben. A pénzt az idei költségvetés központi tartalékából csoportosítják át. Két héttel ezelőtt már 11 milliárd 145 millió forintot hagytak jóvá ugyanerre a célra.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ezekre rá kellene gyújtani az egész kócerájt, akkor és ott, amikor mind együtt vannak! Legyen az kihelyezett ülés a luxusszállodában, vagy akár Kötcsén, amikor kocaszilárd főzi a pörköltet! Micsoda dolog az, hogy miután a Momentum összegyüjtötte a többségi aláírást az olimpia megrendezése ellen, ez a tetves, főleg pénzelveréshez/ellopáshoz értő banda meg nemzeti olimpiai központot épít! Annyira túlcsordult már a pohár, hogy nagy bosszúért kiált!
RonaGyuri
hiába no ez a szabad-rablás állami módszerekkel! =))
Macskaszem
Olimpia nem lesz, de központja lesz. Várólista? Le van sz@rva.
Eladott Ország
Orbán egyetlen személyes névmást ismer: én. Legfeljebb még a mi-t, ha lopásról, gazdagodásról van szó. Minden más ki van iktatva a szótárából, mert olyan nála nincs, hogy ti számítotok, ők pedig egyszerűen nem is léteznek. Ha így haladunk, akkor több ember lesz a kórházakban, a rendelőkben; otthon magányosan, betegen és nélkülözve, mint a nézőtéren szép élményre, kellemes kikapcsolódásra várva. Márpedig Marikák és milliók elfüggönyözött magyar jövője előtt nincs mit tapsolni. 3 millió koldus országból, lesz az nemsokára 6 is. Szellemi szodoma lett az országból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.