Ki ne emlékezne az Orbán-kormány egyik "na, ezt már tényleg nem merik megtenni...! " intézkedésére rögtön 2010-ben, amikor egy tollvonással saját hatáskörbe vonták az  összekuporgatott magánnyugdíjpénztári megtakarításokat? A szégyenletes lopás arca Selmeczi Gabriella volt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A kiflicsücsök nacsasszony egy mocsok fityma kurva!!!Patkány!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Eriksson: Soha még ilyen "magas" nem volt a foglakoztatottság , mint az utóbbi 5 évben! A 2010 óta tartó orbán érában soha nem látott mértékben emelkedtek a bérek. A több bér = több járulék befizetése=nyugdij-(és eü ) kassza stabil!(???)- legalábbis az én hülye logikám szerint. De mivel orbanisztánban minden unortodox- igy ez is. A több járulékbefizetésből egyre kevesebb jut a nyugdijra, az eü.-re, a szociális ellátásokra. Hova a qrva életbe vándorol ez a "pántlikázott" pizecske mond?
Ja, kevesebb a nyugdijas létszám ,mint 2010 előtt volt. A rokkantsági járadékokat megvonták, megnyirbálták, a szolgálati járandóságok adóznak. Valami nagyon nem kerek ebben a történetben. Vagy vegyük elő a 2010 előtti orbán szöveget?- "van itt pénz, csak ellopják"- ...
Eriksson
@kereső: Jut a nyugdíjra, de csak annyi, mint azelőtt. Nekem pl. átlagon felüli volt a nyugdíjam, amikor megállapították. Most? Alig-alig átlag. S lesz ez még kevesebb is.
A dolgozók egy részének szintén, ha a bérek tovább emelkednek egyes szférákban.
kereső
@Eriksson: akkó, magyarázd már el nekem, ha több a járulék fizető, több a járulék alap,ennek következtében több folyik be kasszába, a nyugdijasok száma csökken(t), miért csak annyi!!! jut nyugdijra, mint azelőtt- és azelőtt , a járulék jó része a manyupba ment, nem is a kincstárhoz. Hogy van ez akkor???Mert én a csökött agyammal nem értem.
advocat
@durbincs: Hűha! Én egy panelproli vagyok. Ez a szöveg nekem már érthetetlen. Tudod két-három fröccs, és annyi.
Eriksson
@kereső: A mai divatos szófordulattal élve: ez jó kérdés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.