Mehet bele minden? – kérdezte a gíroszos/kebabos Cseh Katalintól, a Momentum Mozgalom nemrég megválasztott európai parlamenti képviselőjétől, amikor az betért egy pesti körúti török kifőzdébe, és rendelt. Az ifjonc képviselőnő erre a kérdésre nem átallotta azt válaszolni, hogy „persze”. Ez nem elég, hogy tiszteletlenség a választópolgárokkal szemben, hiszen mint köztudott, a „minden” a gíroszosok esetében a hagymát is jelenti, és amíg Cseh Katalin eljut a gyorsétteremtől a limuzinjáig, vélhetőleg több szavazóra is rálehel. Tehát nem elég, hogy a Momentum üdvöskéje „mindent bele” luxusgíroszokkal tömi a hasát a budapesti éjszakában, még a választókat sem tiszteli. Állítólag ez volt az első változata annak a cikknek, amely megjelent a megtévesztő Magyar Nemzet fejléc alatt kiadott kormányzati kiadvány hasábjain. Aztán mégis amellett döntöttek, hogy a képviselőnő luxuséletének más aspektusait leplezik le.

Forrás: magyarhang.org
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Egyes szabály úgy hazudj, hogy hihetőnek hasson. A karaktergyilkosok ezt a receptet ömlesztve használják,Ha úgytetszik "mindenestül" nem tisztelve a választók akaratát.
Fitymaszosok legalább az utóbbira legyetek tisztelettel, és az alpárian ellenzékre zúdított mocsokra ne várjatok etikus választ.
Amit tesztek az már a nyáron elkezdődött, uralkodásotok gyümölcse beérett, az ország bűzlik a trágyaszagtól. Szerintem a ti fejetek is bűzlik elkezdtetek rohadni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.