Négy napig úgy volt miniszter, hogy nem is volt miniszter. Csak az ő vagyonnyilatkozata nem volt elérhető még egy hétig, amikor az összes kormánytagé már igen. Hiába a kormány tagja tavaly május óta, egyszer sem szólalt fel a Parlamentben. Kerüli a sajtót, de még a kormánypártit is, nem jár be a köztévébe, nem szállt be a kampányba, és nem sorosozik és nem migránsozik. De a háttérben egyengeti például az új magyar szuperbank létrehozását, ami minden bizonnyal Mészáros Lőrincé és üzleti köreié lesz. És az általa felügyelt bank a férje által irányított szervezettel kötött 20 milliárdos üzletet. Bártfai-Mager Andrea az Orbán-kormány láthatatlan embere. A nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter irányítása alatt 38 társaság áll közvetlenül, olyanok, mint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, a Nemzeti Közművek, a hulladékgazdálkodás, a Volánbusz, MÁV, Magyar Posta, MFB. Leányvállalatokkal együtt 200-nál is több cégről van szó.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a nő az, aki egy minisztérium teljes apparátusával készíti elő az állami vagyon Mészáros kezére játszását. Sok 100 ember dolgozik közpénzekből húzva a fizetését azon, hogy Mészáros számára a legjobb feltételeket teremtsék meg.
És végül: a Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség (MSZKSZ) teljes egészében megvásárolja a magyarországi földgáztárolásért felelős MMBF Földgáztároló Zrt.-t, amely eddig a kisebbségi tulajdonában állt. A vételár 19,9 milliárd forint, amelyet az eddig 51 százalékos tulajdonos, az MFB Magyar Fejlesztési Bank kap. Az üzletet akár egy családi ebéden is megbeszélhették volna, hiszen amíg az MFB Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter felügyelete alá tartozik, az MSZKSZ vezérigazgatója nem más, mint a férje, Bártfai Béla. Vagyis az eladót a miniszter felügyeli, a vevőt a férje vezeti. Ez az ország tényleg egy kibaszott rossz vicc. Ennek a láthatatlan fideszes 3,14csának is bérelt helye van a vádlottak padján. Olyan mocskos szarházi mint a többi!
uploads.disquscdn.com/images/34520a7146fd8ebf178e4707aa6003f909e28b0a33a6782874da58f5c1d6a80e.jpg?w=600&h=439
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Eladott Ország: a Corvinus Egyetemet is a keze alá játszották.
Commenter
@Eladott Ország: ez a Bártfai nem véletlenül orbán fogorvosa, aki most épp a turizmusban érdekelt? Nem a fogászati turizmusban hanem a Magyar Turizmus Zrt.-ben?
Eladott Ország
@Commenter: Cseheknél már több százezren az utcákon lennének! Csak szólok, hogyan kell összeférhetetlenség miatt lemondani: Kiss Elemér a Medgyessy kormány kancellárminisztere lemondott, amikor kiderült, hogy ügyvédi irodája több állami megbízást fogadott el kinevezés óta. Akkor még valahogy volt szégyenérzetük a politikusoknak. Eddig úgy voltak fideszék, hogy lenyúlunk pár százmilliárdot és jól megélünk, meg lefizetünk mindenkit aki csak fontos nekünk. Aztán közben megjött az étvágy. Mostanra olyan mennyiségű pénzt lapátoltak maguk alá. hogy már semmi sem érdekli őket. Még a látszat sem. A jobbágyok pedig csillogó szemekkel, lelkendezve fizetik.
Commenter
@Eladott Ország: Mi sem csehek, sem szerbek, sem románok nem vagyunk. A fidesz ellen egyelőre nem tudunk és nem is akarunk forradalmat csinálni. Nép ilyen némán így "hipnotizálva" ennyi gazságot még aligha tűrt el. Senki a láthatáron aki felébreszthetné ezt a középkori kasztokba süllyedt népet. Sehol egy ember aki vére kimomdaná: most volt elég. Sok sok évtizedbe telik majd, míg felállunk a padlóról a legmélyebb szellemi sötétségből és fizikai nyomorból ha az idejük letelik most már tényleg mindegy, hogy az véres vagy vértelen fordulat árán következik-e be, vagy akkor amikor orbán feldobja a pacskert, és a birkanyája fejvesztve szalad szanaszét, ki merre lát.
kereső
Ez a nő az, aki előkészitette a dunakeszi járműjavitó eladását az oroszoknak ( Stadler emeleteseket is gyártanak), egyenlőre kérdéses, hogy a svájciak átdják-e a gyártást az oroszoknak.Ez a nő az , aki előkészitette-előkésziti a Budapest Ban privatizációját- majd egyesülését az mkb-val,és a takarékbankkal. ( Budapest bank -dettó mint az mkb- állam megveszi- kupucolja a rossz hiteleket,(konszolidásl), feltőkésit- majd privatizál a séma), a takarékbank meg már most fidesz közeli kezekben- a takarékszövetkezetek lenyúlt vagyonából. És bizonyára van még más a tarsolyában ennek a nőnek(orbánnak)- ami még ezután derül ki. Van még szénhidrogén vagyon, van még termálviz, van még édesviz.
És el ne felejtsem- a földgáz tározó- az Magyarország startégiai tározója (volt), amit még annak idején az emuttnyocévben a gaz gyurcsányék vettek-és részben létesitetttek. Na ez az a nő.A láthatatlan- munkálkodásának eredményeként a szakadt gatyánkon kivül semmink sem marad. Csók-puszi minden fidesz szavazónak-és kollaboránsnak, de különösen az értelmiségnek.
tudode
Azoknak, akiknek az IQ-ja megegyezik a tipegőjük méretével, netán KÖZLÓVÉBÓL névtelen "intézők" kezel(hetik) az innen, onnan lecsipegetett vagyonKÁT!
.
hvg.hu/itthon/20170806_folyamatabra_ner_kleptokracia
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.