Kikötötte az autóhoz kutyáját, majd hazahajtott egy balotaszállási nő. A kutya menet közben elesett. Mire a rendőrök kiértek, az eb belehalt sérüléseibe.

Lakossági bejelentés érkezett augusztus 5-én reggel a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra arról, hogy egy nő kocsihoz kötve egy nagytestű kutyát húz az úton – írta meg a baon.hu.

A nyomozás során kiderült, hogy az 5413-as számú úton az asszony saját kutyáját kötötte egy bálamadzaggal a kocsija hátsó lökhárítójához, majd elindult a járművel.

Először az állat még szaladt a kocsi után, de nem sokkal később már nem bírta tartani a sebességet és elesett.

A nő a vérző lábú ebet fekve húzta hazáig az úttesten. Az egyenruhások helyszínre érkezésekor a kutya már elpusztult.

A baon.hu információink szerint azért kötötte a kutyáját autójához a balotaszállási asszony, mert az kiszökött az udvarról.

Az esetről a kiskunhalasi Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítvány számolt be közösségi oldalán. Az alapítvány vezetője, Bíró Brigitta elmondta, hogy a szerencsétlen állat vergődésére egy járókelő figyelt fel Balotaszálláson, aki azonnal megállásra kényszerítette az autót és számon kérte az asszonyt, hogy mit tesz a kutyával. 

Az esetet valaki videóra rögzítette, amit a Facebookon sokan megosztottak. A felvételen látható, ahogy az állat még liheg. A nő trágár szavakkal illeti a videó készítőjét, majd elmondja, hogy

egyáltalán nem sajnálja az állatot. 

A rendőrök előállították a 68 éves balotaszállási nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Forrás: baon.ho

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@papa.49: Tudod, nem vagyok ilyen gonosz, de nagyon szeretem az állatokat!
papa.49
@Nessy: Én se de végre mindenki érezze a tettei következményeit, a köznép is, és a pénzes osztály is, mert azt még se írom rájuk, hogy ,,uralkodó osztály,, erre a tahók gyülekezetére !!!
jesz
lehetne láni ennek a némbernek a pofáját? Jó, tudom, jogai vannak...nem ártana e némber leszármazottjaival tudatni, hogy a nagymutter, vagy mutter egy gazember állatkínzó...gondolom ugyanazzal a kézzel eteti a férjét..bár kötve hiszem, hogy ennek él a férje..

Ha lekurvázhatjuk a celebeket, akiknek a gyerekei szembesülnek anyjuk teteivel az iskolában, vagy az utcán, ezzel is ilyesmit kellene tenni...a népítélet keményebb, mint a bíró által kiszabott harmincezer forint bírság..
Jozefina
Példás büntetés jár neki, mint pl. annak, aki vigyorogva dobta a mélybe a hűtőszekrényét. Igaz ez egy demokratikus országban történt!!!
444.hu/2019/08/06/rohogve-vetette-le-a-hegyrol-hasznalt-hutoszekrenyet-peldas-buntetest-kapott-a-rendorsegtol
Ez valóban példás büntetés!!!
jesz
Egy állatvédő megígérte nagy nyílvánosság előtt, hogy az ország legjobb ügyvédjét kérik fel, juttassa a nőt börtönbe...
...egy bírósági megmondó ember erre azt mondta, hogy a szándékot érti, de nem úgy van az...

tehát az állatkínzó nőnek nem esik bántódása...mert neki is vannak jogai..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.