A DK európai parlamenti képviselője szerint a kormányfő kemény évek elé néz.

A Népszava hétfői cikke szerint a kormány arra készül, hogy lealkudjon az uniós büntetésekből. A reménytelen számlákat már ki sem küldik Brüsszelbe, a költségvetés inkább lenyeli ezek költségét – fogalmazott a lap.

Dobrev Klára a Klubrádióban reagált arra, hogy a kormány próbál alkudozni Brüsszellel a korrupció miatti büntetésről. A DK európai parlamenti képviselője szerint ez

nyílt beismerése annak, hogy loptak, csaltak, hazudtak.

Szerinte az EU egyre komolyabban ellenőrzi a magyar kormány köreihez köthető korrupciós botrányokat a be nem nyújtott számlák, a készülő jogszabályok és a 7-es cikkely előkészületei alapján.

Dobrev Klára szerint kemény időszak elé néz Orbán Viktor

Fotó: Facebook

Dobrev a műsorban úgy fogalmazott, hogy szerinte "nem véletlenül mondta a volt finn nagykövet, hogy Európa egyik legkorruptabb országa Magyarország." Ráadásul Dobrev Klára szerint a következő költségvetésben sokkal kevesebb pénz érkezik, ha a kormány nem hajlandó a bírói, ügyészi függetlenséget garantálni.

Dobrev Klára Orbán Viktor vesszőfutására számít a következő években. Ezt a készülő jogszabálytervezetekre és a 7-es cikkely élesítése körüli előkészületekre alapozva mondja, valamint arra, hogy az Európai Tanács soros elnöki tisztét betöltő finneknél az egyik legfontosabb kérdés a jogállamiság

- írja a Klubrádió.hu.

A teljes beszélgetés ITT hallgatható meg.

Forrás: 24.hu, Klubrádió

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Legyen igaza!
Azzal, hogy ezeket elmondta, adott egy kis reményt nekünk is.
evacica
Már éppen itt az ideje, hogy egy kicsit az orrára koppintsanak!Ha kevesebb pénz jön kevesebbet tudnak lopna, irtó sajnálom "szegényeket" fene nagy az étvágyuk! Orbánéknak semmi sem elég ha hatalomról és pénzről van szó!
justhpeter
Nem véletlenülhagytak fel a börtönépítésekkel.
kakambuki
Lehet. Bár én még várok egy kicsit a véleményalkotással arról hogy kinek, kiknek lesz majd kemény éve. Az őszi helyhatósági választások után ez eldőlhet szerintem.
Lepényleső
Sokan szeretnének olyan kemény időszak elé nézni,főleg olyan magánosított háttérrel
mint amivel őt kistafírungozták hívei?
terlasz
Sajnos, leginkább a népnek lesz kemény időszaka. Az oltalmazó nyája ugyanúgy megsínyli csak nem veszik észre, mert a vakhitük nem engedi.
tulipan
@Eladott Ország: Ezt panaszolta a "népének", könnyek között, már az aktuális posványosi összetartásán is!
www.es.hu/cikk/2019-08-02/vancsa-istvan/seine-kampfe.html
tulipan
@rongy:@Durbincs: NA TE, tökkelütött, szaros-húgyos narancsos, ploesti bányakecós, román seggnyaló náci FÉLFAROK ! Szóval, TE is langyi VAGY? AKKOR hát, már senkibe nem lehet MEGbizni, Te bepörgott agyú senkiházi! Há', bizony kel ám, az a sok a narancsos-fidessznyik ingyenélő, a Párduc meg má nincs ki vezesse ?
tulipan
@durbincs: Te kretén, te román Ploestibeli 18. emelet mélységű bányakecólakó, narancsos seggnyaló, Félfaroknyi, ahol te Bezzeg-Tahó a maradék picinyke, repedt 30IQ-s eszedet vagy kénytelen folyamatosan kényszervizelni, máskülönben tök összeaszna? Kedves neked a narancsos haverod hátsója???Száradtál volna a lepedőre romángeci.? Elvégre jól látszik, hogy olyan ronda langyi vagy, hogy senki nem fogdosott még és nem is fog soha,vagy csak 1 rúzsos ,szakadt harisnyás férfi ?Jaíh, vagy döngetnek a portugálok? Nem is hittem volna, hogy ennyire rossz izlésük van??
reagens
A magyarok és Magyarország ellen fenekedő képviselőknek szélesebb teret kell adni a hazai médiában. Lássa meg minden magyar, hogy ezeknek az embereknek köszönhetjük a megszorításokat, áskálódást, a gazdaság bedöntésének kísérletét, a támogatások csökkentését! Remélhetőleg ezek után a kutya sem fog rájuk szavazni, vagy csak néhány elvakult kommunista csahos!

Mindig, minden nap le kell leplezni a mesterkedésüket Magyarország ellen!
kereső
"Ki kell mondani minden egyes napon, hogy hazudnak, lopnak, rombolnak. Ha nem mondjuk ki, akkor egyre többen elfogadják azt, hogy ez így természetes, a korrupció nem bűn, hanem kormánypolitika, Putyin csak jót akar nekünk, háború van, a szegények maguk tehetnek a nyomorukról, melegnek lenni önkéntes választás és bűn, Mészáros Lőrinc okosabb, mint Zuckerberg és nincs kiút ebből, csak az Orbánok, Mészárosok, Rogánok, Tiborczok vannak mindörökkön örökké. "
nevemnick
A reagáló rats társaságának: ,,A vulkán sokáig hallgat, majd hirtelen elsöpri az útjában állókat."
Jó lesz észben tartani.
kereső
444.hu/2019/08/08/a-magyar-kormany-is-ott-van-a-nature-listajan-ahol-a-tudomany-ellensegeit-soroljak
A magyar kormány is ott van a világ legrangosabb tudományos folyóiratának- Nature- listáján, ahol a tudomány ellenségeit sorolják. Gratulálok a magyar kormánynak/parlamentnek és külön palkovics lászlónak,mint első szerzőnek, hogy egy ilyen rangos folyóiratban szerepelnek.Vajon hány IF -t ér ez a szereplés??
Commenter
@kereső: Az Economist tekintélyes kommentárrovata groteszknek tartja, hogy 10 nap múlva Sopronnál egymás mellett áll majd Angela Merkel és a tekintélyelvű Orbán Viktor, közösen emlékezve 30 évvel ezelőtti a Páneurópai Piknikre, amely segített kivágni az első darabot a Vasfüggönyből.
Commenter
@kereső: Kulturkampf. Szégyenország szégyenkormánya. Csendesen elnézünk nekik mindent, csendesen vérzünk el. Évtizedekre. Nagyon nehéz lesz ezt rendbehozni, és nem tudni hányadik generációra hárulhat majd a feladat hogy visszaállítsaák a lerombolt jogállamot, a köztársaságot, a demokráciát visszadják a kézi vezérelt intézmények szuverenitását.Hogy nem félni, hanem élni lehessen emberhez méltó módon mindenkinek ebben az országban. Hogy ne a sötétség és az aljasság uralkodjon hanem a fény és a béke. Hogy ne embertelenség legyen, hanem emberségesség. A Daily Telegraph vezércikke az ördögnek nevezi orbánt. Az ördög valószínűleg ha tehetné, kikérné ezt az összehasonlítást magának.
kereső
@Commenter: 09:44: ezt már a multkor itt is kibeszéltük-mondjuk én nem groteszknek tartom, hanem egészen másnak- fogalmazzunk úgy, hogy az 1989-90 es időszak elárulásának. És kimondottan sajnálom, hogy Merkel asszony ebben részt vesz- hiszen eddigi munkásságát igen nagyra becsültem. Kár érte- és az utóbbi tiz évben orbánnal szemben mutatott politikájáért.
Commenter
@kereső: a groteszk szót nem én találtam ki, de ha belegondolsz, illik orbánra. Kívül belül groteszk. Nevetséges, kisgömböcre emlékeztető külseje, beteg kül és belpolitikája, taszító uszítása és minden amiről szól az a legabszurdabb és leggroteszkebb szomorújátékot is felülmúlja most már. Ez az egész "elárulás" a köztársaság és az alkotmány eltörlésével, a választási rendszer megbuherálásával kezdődött, folytatódott Nagy Imre szobrának elmozdításával az éj leple alatt, (ha ő pártállástól függetlenül nem elég mártír akkor ki az?) az antall-kultusz, a 30 éve szabadon koncert és hasonlók. Merkel asszony egy tiszteletes lányaként élte át a Honecker rendszert.Kár hogy ezt nem tartotta szem előtt az elmúlt 10 évben. Sajnos nem tudjuk mit szólna ehhez a néhai Kohl kancellár, de talán nem tévedek nagyot ha azt mondom, nem örülne. Ő valóban irtózott mindattól amit orbán képvisel. orbán nem érzi úgy, hogy bármit is elárult volna, hiszen sohasem akarta azt, ami lehettünk volna.Vajon ki lesz az, Frans Timmermanson kívül az EU-ban aki orbánt nem tolerálja tovább? Szerintem sokan csalódtak a Pán Európai Pikniken való részvétele és orbán folyamatos támogatása miatt is Merkel asszonyban. Nem csak Magyarországon, de Németországban és Európa szerte is.
papa.49
Mindenesetre a csutitetűnek valahogy NEM ÁLL A ZÁSZLÓ !!!
Commenter
@papa.49: pedig szerinte egy a zászló...így fosványos után és kötcse előtt. De valami talán elkezdődött a fideszben, ld. Szécsény, igaz nekik csak a csicska KDNP-vel telt be végül a pohár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.