A mozgáskorlátozottak tiltakozására csak egy reakció van, elnézést kérni, írta ki a rendező a Facebookra. Nem maradt csendben a MEOSZ tiltakozása után Alföldi Róbert, a rendező a Facebookon reagált arra, hogy a mozgáskorlátozottak szövetsége kikérte magának a Pesti Srácok ominózus cikkét, amelyben azt írta a kormányközeli oldal a Coca-Cola love is love kampányáról, "tolószékes embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Lehet Alföldit színészként és rendezőként szeretni vagy nem szeretni. De azt nem lehet mondani, hogy ne állt volna ki mindig a rendszer ellen és az elesettek, a kiközösítettek mellett. Emberséges és tisztességes hozzáállás az övé, az emberi milyensége pedig a másságától teljesen független. Nem a bőrszíne, vallása vagy nemi hovatartozása minősít egy embert.A szókimondásáért Alföldi Róbertnek csak köszönet jár, kevesen emelik fel a szavukat egy embertelen rezsim mellett. Tartok tőle hogy a "Pesti Srácoknak" eszük ágában sincs bocsánatot kérni holott elég egy közúti baleset, egy súlyos betegség, és ők is kerülhetnek még tolószékbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@kereső: Biztos úgy van. A hülyék mindig a túloldalon vannak.
tulipan
@rongy@Durbincs: NA TE, tökkelütött, szaros-húgyos narancsos, ploesti bányakecós, román seggnyaló náci FÉLFAROK ! Szóval, TE is langyi VAGY? AKKOR hát, már senkibe nem lehet MEGbizni, Te bepörgott agyú senkiházi!
tulipan
@Eriksin: Hát persze, mindig is, Veled egy sorban!
Aki Én
@Eriksson: ez tőled bók, mert nagyon buta ember vagy. Látom most is viszed a pálmát, imádnak itt is téged.
tulipan
EBBEN tökéletesen BIZTOS VOLTAM! Elvégre, a LOPÁSON KIVŰL EZ AZ az ördögi mocsokság, amihez ezek a gazember narancsos-fideSSesek legjobban értenek!!!
24.hu/belfold/2019/08/07/donath-laszlo-szexualis-kenyszerites-nyomozas-brfk/
Eriksson
@Aki Én: Imádnak itt is? És még hol?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.