Gyűrűzik tovább a fideszes Boldog István által beindított, egyelőre csak a Hit Gyülekezete által felkapott Coca-Coca-botrány a kormánypárti médiabirodalomban: kedden a Pesti Srácok szerzője, Vésey Kovács László fejtette ki gondolatait az „Elég az érzékenyítésből, hagyjátok élni az embereket!” című írásában.„Tolószékes embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni, miközben nem gyűlöljük a mozgássérülteket, nem akarjuk bántani és kirekeszteni őket, sőt akadálymentesített feljárókat építünk nekik, ahol csak lehet. De nem hazudjuk azt magunknak meg másoknak, és főleg nem tömjük a gyerekeink fejét olyan hülyeséggel, hogy tolószékben élni ugyanolyan természetes, mint két lábon sétálni, és nem rosszabb, csak más. Ha pedig a tolószékesek elkezdenék eltördelni a gyerekeink hátgerincét, hogy ők is tolószékesként éljenek, attól a társadalom irgalmatlanul dühbe gurulna.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
Kár ezen fennakadni! Teljesen igaza van a cikk szerzőjének! Ezen nincs mit csámcsogni, csak belemagyarázni lehet.
tulipan
@reagens: Belemagyarázni? Ti, ostoba, GSZTUSTALAN, náci narancsos seggnyalók, éppen ezt MŰVELITEK! Remélem,hamarosan megkapják a FELJELENTÉSEKET, KÖCSÖGÖK!!
reagens
@tulipan: Amit olvastam, az egy logikus, ok okozati összefüggés volt és teljesen korrekt. Nem láttam benne semmi vállalhatatlant. Ez egy olyan vélemény volt, ami ezzel az "érzékenyítéssel" nincs kibékülve. Én sem

Ha nem tanulsz meg normálisan beszélni, nem kapsz több választ!
Nessy
Ott egye fene a nagy keresztény homofóbiájukat! De pont olyan dologgal állítani szembe, ami bárkivel, bármikor megtörténhet, és abban a pillanatban tünjön is el egyesek fényességes tekintete elől, finoman fogalmazva is idióta ötlet.
tulipan
@reagens: TI eltötöröltétek a "normalitást"! Kösz, ennek a "kilátásnak" örülök!
reagens
@tulipan: A kulturáltság és az emberi hangnem egyéni döntés kérdése. Ha nem írkálsz nekem, én biztosan nem foglak megszólítani! Olvass csak vissza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.