Szél Bernadett független országgyűlési képviselő gyűjtötte össze az éheztetések adatait.\n\n„[Dátumon] a Bíróság (az ügyeletes bíró) úgy határozott, hogy a felek és a megfelelő eljárás érdekében, felhívja a magyar kormány figyelmét, hogy a 39-es számú szabály értelmében adjon enni a kérelmezőnek, amíg a tranzitzónában tartózkodik, és tájékoztassa a bíróságot a fejleményekről és a kérelmező helyzetéről.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elsőre egy reményt keltő fotónak látszik,

pedig csak a témában releváns illusztráció

( 4cdn.hu/kraken/image/upload/s--Biq5tEzE--/w_1160/78a1XayYpi4V1SAwvs.jpeg)

A derék 444.hu ezzel a képpel illusztrálta az egyik cikkének főoldali kínálóját. A cikk arról számol be, hogy: „Szél Bernadett független országgyűlési képviselő összegyűjtötte az Emberi Jogok Európai Bíróságának vonatkozó döntéseit és az éheztetések más adatait ”.
Nos a kép, bár háttal állnak azért reményt keltő is lehetne, de akor is jó ezeket a gátlástalan trógereket rácsok között látni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.