Készek akár az életük árán is megvédeni Budapest talán leghíresebb épületét és az abban ülésező törvényhozókat, ám a Parlamentben még öltözőt sem kapnak az Országgyűlési Őrség női tagjai. A DK-s Vadai Ágnes (45) a honvédelmi és rendészeti bizottság egyik márciusi ülésén vetette fel, hogy férfi kollégáiknál rosszabb körülmények között kell szolgálatot teljesíteniük a női őröknek, mindez ráadásul hatással van a munkájukra is – derült ki a Népszava minapi cikkéből.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak óvatosan az ilyen akciókkal, mert manapság az új Tajgetosz helyét keresik Lacáék
RonaGyuri
@RonaGyuri: Oly korban élünk mostanság

Nem, nem mondom, hogy nincsenek jelek ara, hogy a földön sem sokkal rózsásabb a helyzet, de a hazai rögvalóság már az új Tajgetosz(ok) felé mutat

A derék Népszava nyomán a blikk.hu számol be róla, hogy A DK-s Vadai Ágnes (45) a honvédelmi és rendészeti bizottság egyik ülésén vetette fel, hogy miért is nincsenek a szebbik nemhez tartozó, azaz női őrök a Parlamentben. Kiderült, hogy nincsen számukra, pontosabban a öltözőikre és zuhanyozóikra hely. Egyébként is óvakodni kell, mert ez is fertőző kehet, mint a mozgás-sérültek. Akik – mint tudjuk a Coca-Cola kampány következményeiből – eltördelik a gyermekeink gerincét, hogy azok is sérültek legyenek.
Amiben persze van némi ráció, hisz az un. fogyatékosságokkal élők – már csak a hazai paralimpiai obercucführer okán is – közé tartoznak a szellemileg visszamaradottak. Nos ártunk és qurmányunk leginkább retardált elemei intenzív akcióban próbálkoznak – sajnos nem minden siker nélkül – magukhoz hasonlóakat gerjeszteni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.