A Váci Rendőrkapitányság felkérése alapján a rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársai segítségével tartottak kutatást egy nagybörzsönyi ingatlanban.

A nyomozók a TEK-kel együtt csaptak le a lőszert rejtegető férfira

A váci nyomozók – előzetes bűnügyi információk alapján – 2019. augusztus 7-én házkutatást tartottak egy nagybörzsönyi férfi lakhelyén. Az intézkedésbe a Terrorelhárítási Központ munkatársait is bevonták, mivel felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy a férfi éles lőfegyvert és lőszereket birtokol. A rendőrök az ingatlanban egy fegyvert és 191 darab különféle lőszert találtak és foglaltak le.

A további kutatás során az ingatlan udvarán elhelyezett járművek ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy a 47 éves férfi hamis magyar hatósági jelzést készített, továbbá a saját tulajdonát képező autón más személygépjárműre kiadott hatósági jelzést helyezett el.

A férfit a nyomozók a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatja.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A francba, nem elég, hogy lőszerei voltak, de még az autója is kubatovos volt?
maci0427
Az ilyen fegyverraktárosokat terrorcselekmény előkészületével is megkellene vádolni ! Honnan a pi...ból szedte ezeket össze ? 99 év fegyház az összes ilyennek !!!
nezelodo
@maci0427: Ne aggódj, elég nagy az igyekezet ennek a vádnak a felállítására, de még nagyobb arra, hogy a vezér életére törnek, de eddig nem akadt egy marha sem akinek megérné...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.