Nem tetszik a helyi szervezetnek több MSZP-s képviselőjelölt a zűrös ügyeik miatt.

Az Index cikke szerint csütörtök este jelentette be Facebook-oldalán Dukán András Ferenc, a Momentum csepeli elnöke, hogy a párt nem vesz részt a csepeli ellenzéki összefogásban. A politikus a bejegyzésében arról írt, hogy leginkább a helyi MSZP-vel van a gond, azon belül is több képviselővel, ezek miatt álltak fel.

Otthagyta a Momentum a csepeli összefogást

Fotó: Illusztráció/wikipedia CC BY-SA 4.0/Bélavagyok

Dukán szerint a helyi MSZP csak a pozíciók elosztásában érdekelt, de közben például ülésekre nem járnak a képviselőik, többeknek pedig zűrös ügyeik voltak korábban (rágalmazásért jogerős ítélet született Szenteczky János ellen például, de hűtlen kezelés miatt is van egy nem jogerős ítélet ellene; jobbkeze, Takács Krisztián bűnsegédként lett Dukán bejegyzése szerint korábban elítélve hűtlen kezelésben, illetve magánokirat hamisításában.)

Ugyanakkor a Momentum továbbra is kitart a közös ellenzéki polgármesterjelölt Erdösi Éva mellett.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Hát igen az MSZP-nek nagyon ügyelnie kellene arra, hogy megtisztuljon azoktól a tagjaitól, akik hasonlóval vádolhatók, vagy bármilyen szinten (csupán haszonszerzés és pozíció miatt is) együttműködnek a kormánypárttal!!
maci0427
Semmit nem érő baloldal , ezért is lesz a FIDESZ, még 2042. -ben is kormányon ! Leváltani csak saját magukat lehet és senki másnak sem ! De a többi politikuskák is jól ellesznek és megélnek majd a nagy semmittevésből !
reagens
Nem értem őket! A Momentum épp úgy semmire való, mint az MSZP, vagy a többi pártocska. Egymást marják most a megmaradt kis koncért? Gusztustalanok!
namihami
A Fidesz-svédcsapat ismét akcióba lett küldve.
Nincs lömöpö, helyette rögvest itt a felmentő sereg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.