Azt sem várhatjuk, hogy a homofóbok hozzáállása gyökeresen és gyorsan változni fog akár az információadástól, akár az érzékenyítéstől.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@reagens: a "normális többség" :) ti ketten a durbincsal ? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@reagens: tegnap, 11:47

Csak a kíváncsi emberek egy része érzi úgy, hogy "hergelik", senkit nem köteleznek arra, hogy nézze a vonulást.
reagens
@CsipkeRózsa: Így van ahogy mondod. Épp így pl a kommunista és náci jelképek sem zavarnak mindenkit. Hatásos az érvelésed!
CsipkeRózsa
@reagens: Nem ugyanaz, a homokosok nem gyűlöletkeltők, nem kirekesztők.
reagens
@CsipkeRózsa: És annak mi köze az eltűréshez? A kommunista náci jelképek nem rendelkeznek tulajdonsággal. Azok csak jelek.
CsipkeRózsa
@reagens: Már a használata is azt jelzi, hogy náci az illető, vagy a csoport, és a gyűlöletre koncentrálnak. Annak pedig a végeredménye a kirekesztés és az öldöklés, ez bizony a legtöbb embert félelemmel tölti el.
reagens
@CsipkeRózsa: Már a prájd is azt mutatja, kirekesztik a normális társadalmi formákat és agresszíven provokálnak. Míg a jelképek nem mindenkit zavarnak, addig a többséget irritálja a provokálás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.