Az elmúlt két önkormányzati ciklusban Csepel adósságmentes, építkező, gyarapodó, gyermekközpontú városrésszé vált, ám az ellenzék újra "gallyra vágná" a kerületet – tartalmazza a Fidesz választókerületi elnökének közleménye, amelyet pénteken juttatott el az MTI-hez.

Németh Szilárd úgy fogalmazott:

korábban "elvtársi korrupció, többmilliárdos adósság, a közvagyon lenyúlása, széthordása, szoci képviselő pedofil bűncselekményei, a párton belüli gyilkosságig elfajuló leszámolás" jellemezte a csepeli közéletet.

A csepeliek ezt akarták megszüntetni, amikor 2010-ben a Fideszt bízták meg a kerület rendbetételével – tette hozzá.

Megfogalmazása szerint az a Karácsony Gergely mutatja be a csepeli ellenzéki polgármester-jelöltet, aki nemrég még úgy tudta, hogy Csepel Észak-Pest része. "Az emberek előtt teljesen ismeretlen jelöltet Gyurcsány hű embere, Bangóné Borbély Ildikó, a Kabáról Csepelre importált hivatásos patkányozó és az aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt jogerősen elítélt Szenteczky János találta ki." Ők annak az MSZP-nek a helyi vezetői, amelyik 2010 előtt már "gallyra vágta" Csepelt – fűzte hozzá.

Németh Szilárd szerint az elmúlt két önkormányzati ciklusnak köszönhetően Csepel a főváros egyik leginkább élhető kerületévé vált, mert ott ma az történik, amit a csepeliek akarnak. Az ellenzék ezt a fejlődési folyamatot, ezt az összefogást akasztaná meg, mert őket nem az emberek, hanem a pártpolitikai és egyéni túlélési érdekeik vezérlik – fűzte hozzá.

Karácsony Gergelyék a pénzért és a hatalomért mindenre képesek. "Ne hagyjuk, hogy elvegyék mindazt, amit az elmúlt években közös erővel elértünk!" – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.