„A Nemzeti Színház gondosan, jogszerűen és átláthatóan gazdálkodik” – adott választ Burány Sándor képviselő „Miért hagyják veszteségesen működni a Nemzeti Színházat” című kérdésére Kásler Miklós humánminiszter nevében Rétvári Bence államtitkár.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Miért vesztességes, hát csak azért mert egy idióta beültette a hájas ukránt az igazgatói székbe, az meg hülye at egész színház igazgatói feladatokhoz !!!
Az ingyen jegyekből meg nem lesz nyereséges gazdálkodás !!!
Commenter
@papa.49: Alföldi vezetése alatt nyereséges volt még úgy is, hogy egyes előadásai provokativak voltak.Szerintem nem kellett volna a János vitézhez hozzányúlnia, a modern változattal érte el, hogy "nem hosszabbították meg" a szerződését. A hatalomnál betelt a pohár amikor Tündérországból Nyomorország lett...
Adva van egy erős színészi gárda(szintén Fidesz szimpatizánsok) és nézhetetlen előadások. De jellemző ez az ókovács vezette operára/erkelre is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.