Egy különösen kegyetlen és aljas embertípusról van szó. Megnyílt egy áldozat a 888-nak. Pár napja került napvilágra az egyébként évtizedek óta pusmogott hír, hogy Donáth László volt MSZP-s képviselő, evangélikus lelkész, a momentumos Donáth Anna édesapja szexuálisan zaklatta kollégáit egy budapesti szeretetotthonban, ahol lelkészként jelenleg is dolgozik. A rendőrség megerősítette a hírt, mely szerint nyomozás folyik Donáth ellen szexuális visszaélés ügyében. Megkeresett minket egy olyan áldozat, aki több évig dolgozott Donáth intézményében, segítségével kirajzolódni látszik Donáth profilja: Egy különösen kegyetlen és aljas, de korántsem ritka embertípusról van szó. „Sokan és sokáig szenvedtünk tőle. Az idősek és a kövérek megúszták. Ahogy meghallottuk a hangját, amikor bejött az épületbe, már rohantunk. Volt, hogy a wc-be befutottunk elbújni, mert ha szembetalálkozott vele az ember, akkor mi volt? »Jöjjön a tornaszobába, kedves!« És akkor bevitt mindenkit, elkezdett beszélgetni...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eretlen
Megnéztem mit jelent a vadhajtás. Olyan rügy , hajtás ami a fa tuskójából ered. Így most már érthető miért ez a portál neve. Tuskókból eredő !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
@durbincs: a római katolikus csuhákba és apácaruhákba bújt sátán-démonokkal mi is van?
Commenter
@durbincs: "koma"? Talán lelkész úr. A" koma" az balog páter.Donáth László és a lánya ellen ez egy lejárató kampány, simán találtak pont most, pont olyan embereket akik rá vallottak. Őt is el akarják lehetetleníteni ahogy Iványi Gábort is.
tudode
Megismétlem, amiatt, mert most Donáth Annára szálltak rá a RIPACSOK, a jól bevált KARAKTERGYÍLKOLÁSSAL!
.
Na jó!
..
Az iGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS ha beveszi ezt a KARAKTERGYILKOS cumit, megérdemli ez az ország, hogy EZEKNEK a mocskában élDÖGÉLJENEK, azoknak, akik törvényen felülieknek tartják magukat, a fékeket, és ellensúlyokat is képeSSek magukkal rántani!
.
Pedig rengeteg meló lenne, mégpedig
.
------ Feljelentették Orbán Viktort
.
www.google.com/search?q=feljelentett%...
.
----- Feljelentették a kormányt
.
www.google.com/search?q=Feljelentett%...
.
---- NER tagok lopásai
.
www.google.com/search?q=ner-tagok+lop...
.
Nem csoda, hogy MÁR BŰZLIK az egész ország EZEKNEK szakbarbároknak a mocskától!
Commenter
@durbincs: ez hogy jön ide? És Kenderesihez mit szól? Hirtelen megműtötték ugye, mert pont a zaklatási ügy után kezdett bomba ketyegni a térdében, a nagy fájdalomtól és lelkiismeret furdalástól. Bezzeg amikor a dél-koreai lányt fogdosta akkor fájdalommentes térddel lépett oda hozzá.
Commenter
@durbincs: Kenderesi ugyan nem pap, de volt egy úszópápánk tudja, na az ő hasonló botrányairól is lehetne írni.
Macskaszem
Ez nem Donáth-módszer, ez aljas fidesz módszer.
csak úgy....
@durbincs: te ,mint zaklató és buzeráns szakember ? te vagy a sexuális szakértöje a fidesznek ? te lehetsz a cekcuális bakondi et.
bencemacska
@durbincs: ma, 12:48
A protestáns papok nem viselnek csuhát!
Javaslom elolvasni: A 95 TÉTEL. Írta és közzétette LUTHER MÁRTON (1483-1546) német reformátor 1517. október 31-én Wittenbergben, a vártemplom kapujára szögezve.
csak úgy....
@durbincs: csöngess az ápolónak (de nem ám tapperolod megint) a nyugítóér, vén buzeráns coca ..
bencemacska
@durbincs:ma, 12:53
Hogy látta volna, mikor nem volt ott?! Te láttad? Mesélj!
bencemacska
@Commenter: 13:01
Hallgattam egyik nap a rádióban Iványit, kétségbeejtő, hogy mit művel vele a pártfogoltja.
Commenter
@bencemacska: őt is, folyamatosan fenyegetik, hol ezzel, hol azzal.Újabb ember és a kicsi gyülekezete amit el akarnak lehetetleníteni, mert szókimondó, segít azoknak az elesetteknek akiket a törvény nem hogy véd de üldöz, és azért mert jókora tüske a hatalom szemében. semjén, balog meg úgy az egész római katolikus egyház, a hit gyülekezete, a felház, ezek persze mind rendben vannak.
bencemacska
@Commenter: ma, 15:57
Nem tudja senki - Iványi sem mondja - mitől lett rossz fiú az orbán család szemében? Ő eskette őket, keresztelte a két legidősebb gyerekét. Valami miatt megsértődött. De mi miatt?
Ugyan olyan párává vált, mint Soros György. Csak Soros és cégei nem függnek tőle, Iványi meg igen.
MINDEZT A KERESZTÉNY SZABADSÁG SZELLEMÉBEN!!!
Commenter
@bencemacska: az autoriter vezetők általában nem szokták közölni hogy miért lesz valaki kegyvesztett. Lehet, hogy az illetőnek az adott pillanatban fogalma sincs, hogy egy szóval, egy félmondattal, egy tettel épp kiesett a kegyeltek(toleráltak?) sorából. Rengeteg ilyen embert láttunk az o. család környékén sokkal inkább csendben vannak, minthogy megpróbálják megindokolni azt mit is tettek esetleg rosszul (már ha valamit is).
Sámannus
Legyen meg a választás lehúzzuk a fidesz a klotyón, mint a fost. ezekkel a karaktergyilkosokkal együtt. Repül a szarvas reptetű semilyennel együtt a megélhetési hazudozó bandája is.
eretlen
Megnéztem mit jelent a vadhajtás. Olyan rügy , hajtás ami a fa tuskójából ered. Így most már érthető miért ez a portál neve. Tuskókból eredő !!!
CsipkeRózsa
A mai donáthozás már háromszorosan megvolt, ledolgozzák az ünnepnapokat is?
CsipkeRózsa
@durbincs: Most már kisállat cikkeket és képeket, videókat hozzál nekünk. A lejáratos írásokból elég volt.
Sámannus
@durbincs: Menj haza tüzet ótani a tajgába ott van rád szükség nem itt rontani a levegőt.
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 20:24
Anyád kurd szájba idióta görény.
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 20:24
A kecskéd megdugtad már?
csak úgy....
@durbincs: egész délután,csak ennyi "értelemre" voltál képes,öreg buzeráns?
te mücocán nevelkedtél ?
kulabombaafityiszre
@durbincs: Áruld már el,te dugod a kecskét,vagy a kecske dug téged?
menekült
@bencemacska: Iványi egyszer azt mondta, hogy az az irány, amit a miniszterelnök vett, a fasizmus iránya, és felsorolta egy sor becstelen intézkedését. Ezután mondta 0rbán, hogy „volt a parlamentnek egy döntése, amely miatt lefasisztázott. Ezt nem tudom megbocsátani neki.” A döntés az volt, hogy kivette az Evangélikus egyházat az elismert, támogatható egyházak közül.

Iványi szerint a miniszterelnök ezzel a kijelentésével elárulja, hogy ő döntött az egyházi státusz elvételéről, személyes sértettsége, ellenszenve miatt, majd addig csűrték-csavarták a törvényt, amíg „örökre” megakadályozhatják, hogy a közösség visszakaphassa azt. Szerinte akkor is meg kell mondani, hogy Orbán bűnöket követ el, ha ezek őt sértik vagy ezekért bosszút áll.

Most Donáth van soron. Mondom, minden kritikusát sorra veszi. 0rbán egy, Magyarország testét felzabáló végzetesen kártékony vírus.
man at work
Sok évig rettegve hallgattak, de most már mernek hazudni - fideszes motivációs gyakorlat.

Volt sok példa, de most valamiért az a gyökér Zuschlag jutott az eszembe.
Előtte sem volt senki, akkor felhasználták karaktert gyilkolni, és azóta se senki.
Aztán volt az a hülye kurva, a Bauko Éva. az se volt senki, aztán lett valaki - a fidesz jóvoltából - és Havas Henrik után megint egy senki.
Tévedés ne essék, nem bírom kicsit sem Havas Henriket, de a gyalázatot még jobban nem bírom, amit a Fidesz rendszeresített.
Lesz még ennek böjtje...
Hülye az, aki azt hiszi, hogy ez a végtelenségig így megy, és nem lesz számonkérés.
Ezek annyi és olyan határt léptek át, amit már nem lehet a szőnyeg alá söpörni
- ráadásul a szervezett bűnözés mid végig jelen van.

GECIKI !!!
man at work
Ráadásul a suttyó gyökerek Donáth lányát akarja elérni ezzel igazából...
Miként is? Talán Donáth lánya tartotta a gyertyát, miig a faterja zaklatott?
A kurva anyátok, aki a világra szart titeket, ti együgyű mocskok!
bencemacska
@menekült: ma, 21:43
Az Evangélikus Egyházat /Protestáns keresztény egyházak csoportja/ még nem büntette, az most van soron a szeretet otthonán és Donáthon keresztül.
Iványi a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) /metodista hitvallású egyházak tagja/ vezető lelkésze. Kiterjedt szociális segítő szolgálattal rendelkezik, azon keresztül fojtogatja őket. Jelenleg megtűrt kategóriában, AB és nemzetközi bírósági határozatok ellenére.
man at work
Utálok népszerűtlen lenni (nem igaz, semennyire nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások - csak egy érdekel, hogy Ő mit gondol rólam... a Nagy Ő . Ő tudja, hogy szeretem, és Ő ezért elnézi a kilengéseimet - konkrétan a halálos bűneimet - amit másoknak nem méz el - , de most ne vesszünk el a részletekben).
Szóval, halkan megjegyezném, hogy nem csak Magyarországon, hanem az egész világon egyetlen egy vallás sem a Bibliát tanítja ( Bibliát tanítani = azt tanítani, ami a Bibliában le van írva) - ugye, hogy milyen egyszerűnek tűnik?, de emiatt sem Donáth, sem Iványi egyháza sem a Bibliát tanítja.
Sajnálom, de ez van, tesó!

Akkor én, miét?
mert nincs nevem, és nem kell a pénzed!
"Az egyik kezed ne tudja, hogy mit adott a másik."
"ingyen kaptátok, ingyen adjátok."

Az egész világon a propeller olvasói tudják meg először az igazságot Istenről.
Ez azért nagyon kemény, ha jobban belegondolsz.
Ha már enélkül is az őrület határán állsz, akkor inkább mégse gondolj bele.

I Duddits
man at work
Felejtsd el a „Donáth-módszer”-t,, mert jön a Duddits-módszer.
Kemény leszek és nőietlen.- most végre lenyomom végleg a bennem piknikező ösztrogént.
Halál a férfiakban rejlő másodlagos nemi jellegre !!!

A megoldás: Bruce Springsteen. Or not.
menekült
@bencemacska: Köszi, nem vagyok nagyon jártas a különféle egyházakban.
bencemacska
@menekült: ma, 06:18
Én viszont egyházi iskolába jártam az államosításig. Az őseim meg református papok voltak, nagyapám lépett ki. A református meg protestáns egyház, még az evangélikusnál is távolabb van a katolikustól, ami persze szintén keresztény egyház. Ezért illik tudnom.
Legkevesebbet a metodistákról tudok, mivel ők a legfiatalabbak közül valók. Nemcsak OV tiltotta be őket, hanem a szocializmusban is betiltottak voltak.
surdilloFUJT
@eretlen: olyanok,mint a rothadó tuskóból növő korcs!!!
surdilloFUJT
@man at work: Azért csak keresd meg azt az elgurult dilibogyót,kicsit zagyván tálaltál!!!
kulabombaafityiszre
@durbincs: tegnap, 17:24
Nem a csatorna,hanem te vagy borzasztóan büdös kecskeszar szagu.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.