Szerdán két nőt vert meg a férfi a nyílt utcán, de korábban is támadt már gyanútlan járókelőkre.

A szerdai támadás során a 39 éves férfi ütötte a nőket és kiabált velük – számolt be az RTL Klub Híradója. Kiderült, egy bolti eladóval is többször furcsán, agresszívan viselkedett. Úgy tudni, drogfüggő és mentális betegsége van.

A férfi feltehetően ugyanaz a személy, aki néhány hónapja egy 14 éves lányt is megütött. A sértett arcát vállalva nyilatkozott a tévécsatornának, mint mondta, akkorát kapott, hogy eleredt az orra vére.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
@Szeparepa2: de Te legalább értékeled , hogy szép ...egy narkós nem tudja azt sem , hogy Ő ki , ...pár éve újítanom kellett sürgősen az útlevelem , gyanútlanul állok a villamos megállóban , és egy narkós elvonul előttem , belebokszol a levegőbe , se lát se hall , egy centin múlott hogy le nem vitte az orrom ...na milyen útlevél képem lett volna ?
maci0427
@Szeparepa2: Ez a kislány még bőven fiatalkorú és vannak még ilyenek, úgy, hogy csak vigyázzál a "dugással" és ha dugni akarsz akkor nem pofánvágni és megerőszakolni kell, hanem udvatolni és várni és tálán ha a lány /NŐ / is akarja akkor meg lesz a gyümölcse a kitartásodnak ! -- Amúgy minden ilyen olyan orvosilag vagy másképpen beszámíthatatlan embert élete végiig becsuknám és ott szedheti felügyelet mellett a gyógyszert , ha meg kegyetlen és gyilkos volt simám felakasztanám ! Az ilyenek az OPNI. ban voltak Budán amit Gyurcsányék bezárattak és most szétszórták őket más intézményekbe !
maci0427
@ila51: Kedves női társam, ha nő vagy valóban ! Remélem, hogy a szépséged elismerését nem díjaznád pofonokkal meg erőszakkal ugye ? Aki ezt a kislányt megütötte az is szépnek látta őt gondolom ! De azért ne keverjük a dolgokat és főleg ne engedjünk az erőszaknak !
ila51
@maci0427: ezt már túlköltötted ...még csak nem is utaltam arra hogy helyeselném az erőszakot , a narkósnál az jön magától , pláne ha elvonási tünetei is vannak
Jozefina
A fidesz-kdnp egymás ellen uszító emlőjén nevelkedő nemzedék ilyen!!!
maci0427
@ila51: De tettszett az a hozzászólás aki pofánvágással egybekötve megdugná a lányt ! Ezt kihagytam volna, mert aki csak ilyent is ír, az meg is teszi !!!
ila51
@maci0427: na , de a szép répának ilyen a humora , majd meglátod Te is :D
papa.49
Nagy kár volt bezárni a OPNI-t minden őrült most kint garázdálkodik, egy részük éppen azon fáradozik a parlamentbe, hogy eltűnjön még az ország is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.