A közéleti anyagok előbb egy külön dobozba kerültek át, de az is, és később a cikkek is eltűntek onnan. A blog.hu-s tárhelyet az Indamedia működteti.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@reagens: Nyikari! de te továbbra is nyalhatsz az O1G nek!!!Patkány!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@RonaGyuri: Egyetértek. Újabban sok cikket nem enged feltenni, ugyanakkor a durbincs féle beküldéseket ömleszti. Az sem számít hogy minősíthetetlen stílusú cikkeket küld.
reagens
@dr. prédikátor: @Aki Én: Ti csak képzelegjetek. Mint írtam, primitív alakokkal nem tárgyalok. Nem ütitek meg a szintet, sajnos és itt mocskolódtok. Ennyire futja csak.
Aki Én
@reagens: beszartál és azt mondtad, hogy eltűnsz. Vagy csak az egyik avatarod tűnt el, a buta hazugságaid maradtak. Jókat nevetünk a buta erölködéseden.
Nessy
@Dr plágium: Tényleg, már a Propeller is nép-nemzeti keresztény irányba tolódik,és Durbincs az informális főszerkesztő. nem is lenne ezzel semmi baj, de ez az emelkedett irodalmi stílus nem mindenkinek jön be. Vagyunk páran, akiket rosszul neveltek,és ilyen szövegekért nem igazán dicsértek meg otthon. Csak nálam szakmai ártalom, hogy anno még a stupid páciensekkel is lehetett néha szót érteni, de pl. Durbincs abszolút kudarc. A lepukkant útszéli kocsmai szövegek meg nem az én világom.
Tudniillik más mérgedben káromkodni egyet, és más alpári szöveggel személyeskedni. A jelenlegi jobboldal meg ezt teszi, élén Bayer lovagkeresztes, "újságíróval".
reagens
@Aki Én: Ostobaság ellen nincs gyógyszered azt látom. Szórakozz mással ne engem kóstolgas mert iszonyú buta vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.