Nem kell kifizetnie az államnak, amit ígért.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha ez így igaz, javaslom minden rendőrnek GONDOLKOZZON EL EZEN, és azon ÉRDEMES-E AKÁR A ÉLETÉT IS KOCKÁRA TENNI EZÉRT A REZSIMÉRT !!!
kereső
Azért ez egy kicsit faramuci helyzet. "állományba vétellel került jogviszonba"! Milyen jogviszonyba- és ebben a jogviszonyában születetett-e szerződés, és ha igen akkor milyen? Milyen "jogviszonyára " tekintettel kapott aktiv korában fizetést?Milyen jogviszonyára tekintettel állapitottak meg neki nyugdijat? Ki volt a munkáltatója ?- és a munkáltató az állam képviseletében járt-e el? Ha igen , akkor akárhogyan került "jogviszonyba"- akkor a rendőr az állammal szerződött. A biróság, a kúria megmondta, hogy akkor kinek is dolgozott a rendőr? Évek óta az az álláspont, hogy a szerződéseket a tartalmuk szerint kell megitélni- nem a nevük alapján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.