Az M0-s déli szakaszán is van, ahol araszolnak a járművek.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erős a forgalom az M0-ás autóút déli szektorán, a terelésben az M5-ös autópálya irányába Nagytéténynél és Halászteleknél kell lassulásra számítani, míg az M1-es autópálya felé az 51-es főúti csomópontnál 20-25 perccel nő meg a menetidő. Telítettek a sávok a főváros felé az M3-as autópálya bevezető szakaszán és Bagnál is, nehézkes az előrejutás az M2-es autóúton Gödnél, és lassú a haladás a fővárosba bevezető főutakon is.

Útinform: lassú a haladás a fővárosba befele

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- A 8-as főúton, Jánosháza térségében egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A 115-ös km-nél a főutat teljes szélességében lezárták, kerülni Jánosházán keresztül lehet.

- A magyar-horvát határon, az M7-es autópályán Letenyénél a kilépő oldalon közel 1 km-es a várakozó kocsisor, fél óra a várakozási idő.

Lezárások, terelések

Az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon a 31-es és a 19-es km között felújítják a burkolatot. Bicske és Biatorbágy között a külső és a leálló sávot lezárták, a forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező, oldal belső sávján halad. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a járműveket a külső és leálló sávra terelik.

A terelés miatt a főváros irányába a 26-os km-nél lévő Herceghalom csomópontban nem lehet lehajtani az autópályáról. Legközelebb a Sasfészek-tó pihenőhelyen keresztül fordulhatnak meg, majd a Hegyeshalom felé vezető irányból térhetnek le az autópályáról.

Megnyitották az M1-es autópályán a 135-ös km-nél mindkét irányban a Börcs pihenőhelyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.