Túl meleg van, túlságosan igénybe vannak véve a járművek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@RonaGyuri: Tudod ,,költői kérdés,, volt csupán a dávidkislány ott lett vezérigazgató először, igaz most meg múzeumigazgató MÚZEUM NÉLKÜL, persze a fizetés azért érkezik a semmi munkáért !!!
papa.49
@Commenter: Szerencsére már nem lakom a ,,nagyfaluban,, de átérzem a helyzeteket amit át kell élnetek !!!
Commenter
@papa.49: a Vitézy család sem járt rosszul az biztos. Zsófia még nem tért vissza a Hír TV-be elemzőnek most hogy visszavette a Fidesz?
Commenter
@papa.49: talán triviális a példa de a tömegközlekedésben látszik a legjobban az intolerancia, a gyűlölet. Ki az aki képes kilökni az ajtón a másik felszállót csak azért, mert neki rögtön kell a hely és meleg van, nem bírja bevárni a következő, pár percen belüli járatot sem? Van ilyen,, nem is egy. Ez van, sajnos
papa.49
@Commenter: Félfüllel hallottam valami olyant, hogy a médiamágnás eladta az érdekeltségeit, persze ez lehet rémhír is ellenörizni kell mi az igazság ...
Commenter
@papa.49: llyen hamar túladtak volna az összevont Hír és Echo TV-n?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.