A fiú már távozott az iskolájából, de újabb rendőrségi eljárást indítottak ellene. A szülők szerint abnormális, ami Ákos ellen zajlik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
a YT-on fenn van a videó,tényleg ciki...
Dr plágium
"
A diák elleni eljárás 2017 októberében indult, amikor az igazgatói irodába hívva, mintegy másfél órás győzködést követően, aláírt egy papírt, melyben elismerte: részt vett az egyik videó elkészítésében. "
Tehát nem egyedül csinálta csak részt vett az elkészítésben!
A többiekre is rákattant az igazgatónő?
Azzal miért nem foglalkoznak, hogy meghamisítják az osztálynaplót?
Egy percig sem vitatom rossz tréfa volt, de azért már megkapta a büntetését-.- Úgy látszik a dirinő élete célja hogy tönkre tegye egy fiatalember életét. Egy jó pedagógus nem ilyen eszközöket használ egy rosszul sikerült vicc miatt.
Dr plágium
@Ludmilla: Ciki vagy nem, de igazság is van benne.
Ludmilla
@Dr plágium: mindenben egyetértek.. Pedagógusként én is tapasztaltam egyet-mást,pro és kontra.Úgy május végén átnézve osztályom naplóját egyik napról a másikra jegyek tömkelege került be bizonyos tárgyakból,egy bizonyos tanárnál...a többi osztályban szintén.Az igazgató úgy "rendezte el"a dolgot,hogy az osztályfőnökökkel szentesíttette azzal,hogy be kellett írni az ellenőrzőbe...Szép történet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.