Putyin Oroszországa tökéletesen úgy működik, mint a kommunista Szovjetunió: a hazugságok mocskában, ahol a hiúságok atommáglyáján az emberélet nem számít.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Nem kellene még egy két atomreaktor hitelbe? Meghibásodik? 3,6 nem jó, de nem tragikus! Aki belehal, az hazaáruló!
Commenter
Nem is akart Putyin soha mást, mint ami most van. Meg is mondta, hogy ő nem hagyta volna hogy felbomoljon a SZU. Putyinnak új hidegháború kell, és új keleti "blokk.."
papa.49
@Commenter: Ezt hajtom már rég óta !!!
Jozefina
Az ember élet nem számit sem ott sem nálunk!!! MIndent és mindenkit feláldozni a hatalom érdekében!!
Commenter
@papa.49: Most Kínával bővült a korábbi USA-SZU ellentét, és azt jól tudjuk hogy Kína már rég beelőzte Amerikát gazdaságilag.Van még pl. olyan termék amit nem Kínában vagy más ázsiai országban gyártanak, vagy "koppintanak"? A fejlett országokba persze Kína is más minőséget gyárt mint kelet Európába...
tudode
Ennek az a BUKÉJA, hogy azok is kapnak belőle, akik KÖTELESSÉGÜK lenne tájékoztatni az érintetteket, és az országokat, mint pl . a Csernobil atomrektor kataztrófájakor hullott az égi áldás a Föld majdnem minden lakójára, élőlényére:
.
---- CSERNOBILI radioaktív felhő, szennyeződés terjedése 1986. 04. 26. - 05. 10 között
.
www.youtube.com/watch?time_continue=67&v=AohOLOlcNgg
.
Miközben Vlagyimirt megbüntették mert bukósisak nélkül baromkodott a motorbiciklisekkel!
.
Az is TRAGÉDIA, hogy egy fogyatkozó 9,7 milliós ország egy felelőtlen HATALOM, és PÉNZÉHEST választott, de az már a FÖLD tragédiája, hogy FÖLDRÉSZNYI vezetők sem különbek nála!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.