Hírek és politikaHír TV Közzététel: 2019. aug. 13. Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► a honlapunkon: https://hirtv.hu/ Kategória chest0805 chest0805 1 órája Nagyon szépek és okosak a hölgyek! 12 istván trap istván trap 1 órája Baszki tényleg Harry herceg. Bocs Szilvay! :) 3 KatiForTruth KatiForTruth 48 perce A növények élvezettel fogyasztják a CO2-t. 4 Maria Bartokova Maria Bartokova 1 órája Es Afrika ot mernem csinalnak valamit csak Europa idiotak

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Eriksson: Ezek elég látványos kijelentések, de a valóságot mégis csak tudományos alapon lehet legpontosabban körül írni. Legyen itt az egyik mondata példaként: A klímaváltozást sem az emberek, hanem kizárólag a növényvilág vegetációja képes vissza fordítani. Ezt akkoriban jelentette ki, amikor kinevezték kormánybiztossá.
Én ezt a kijelentését politikamentesen természettudományos alapon azzal támasztanám alá, hogy ha széndioxid kibocsájtás évekre nulla lenne, a Földön a növények kihalnának, mert megszűnne a fotoszintézis egyik alapanyaga.
Ismerjük el a két véglet között nem a "konzervatív, vagy baloldali" okoskodás jelenti a problémák megoldását, hanem a tudományos felkészültség és egyéb alkalmasság.
Sajnálom hogy a diskurzus ezen a szinten kénytelen kelletlen csődöt fog mondani., csakúgy mint a többi kísérlet ez nem politikai téma, hanem mindannyiunknak létkérdés is.
Eriksson
@Sámannus: Rendben van amit írsz, úgy nagyjából.
Az amazonasi erdők kiirtása, a technikai eszközök, berendezések károsanyag kibocsátása is erősen hozzájárul a problémához. Talán ott kellene kezdeni az önmérsékletet, ha tenni akarunk a föld jövőjéért. És nem a gyermekáldás visszaszorításával. A gyerek az kell az emberiség egészséges fajfenntartásához.
Nekem ez a heppem.
Sámannus
@Eriksson: A szóba került problémák, csak egy kezdeti állapot kiinduló pontjait jelenthetik nem az általános megoldás.
Már a tegnapi állapotok is egy megbomlott egyensúly jeleit mutatták. Ezeknek a problémáknak nem a válogatása a lényeg, hanem az általános teendők pontos meghatározása.
Mit várunk el az államtól az emberektől, a tudománytól, hogyan tekintsünk a természetre. Ha itt a polgárok egymás szaporodásával, világnézetével, politikai hova tartozásával szabdalják az erőket, csak a csalódás biztosított számunkra.
Eriksson
@Sámannus: Ez így csak általánosság. Konkrét megoldások kellenének. S valódi megoldások, melyeket mindenki egyformán fontosnak tart.
Az nagyon kevés, hogy egy állam aláírja-e a klímaegyezményt vagy sem. Az emberek gondolkodásmódján csak maguk az emberek tudnak változtatni. S az nem segíti a szemléletváltozást ha a klímavédők 114 magángéppel mennek klímavédő konferenciára.
Sámannus
@Eriksson: Nem teljesen általános, mert az emberek értelmére kell hatni, ha az állam másképpen gondolná. A jövőnk olyan üzlet, amiből ha rosszul jövünk ki végzetes lesz.
Ha az államok nem határozzák meg a helyes irányt az emberiségnek a saját lelkiismeretére kell hagyatkozni és követni azt. megváltoztatni a politikusok véleményét is. a tömegeknek kell ekkor meghatározni a helyes irányt,ami nem lehet populista, mégis csak a természeti törvényeket kell tiszteletben tartani,és segíteni az általános rehabilitációját termőföldnek. a városi levegőnek, a légkörnek, az állatvilág védelmének.
Nagy jelentőségű programok indultak el világszerte, de vannak rossz példák is. Arra is vigyázni kell, hogy a kampányok eredményesek legyenek. Az elültetett fák növekedjenek, megszűnjön az őserdők pusztítása.
Az emberiség már nagy vonalakban ismeri a teendőket, de nem mindenki tesz meg mindent ezen a téren. Kevés a duma, és az okoskodás. Az sem elég, ha a fenti dumával a baloldali politikát ostromoljuk.A Földnek a jobboldala is fáj.
Eriksson
@Sámannus: Szemléletváltozás? Kellene valamit tenni állami szinten? Érdekli ez egyáltalán az embereket? Alig hiszem.
Beszélgetünk itt mi ketten, hogy mit kéne, hogy kéne. Aztán látsz magunkon kívül érdeklődőket?
Az az igazság, hogy valójában nem érdekli az embereket az egész mizéria, mert akkor le kellene mondaniuk a saját kényelmükről. Óvják a természetet inkább mások. Legfeljebb annyit tesznek, hogy nem szülnek gyereket, aztán slussz. Ezzel a probléma le van tudva részükről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.