Teleki Zoltán rendőr alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Karcagi Rendőrkapitányság vezetője 2019. augusztus 15-ei hatállyal lemondott kapitányságvezetői beosztásáról. A lemondást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elfogadta.

Távozik a rendőrkapitány, aki szerint az orvosokat nem kell megbüntetni

Teleki azután mondott le, hogy nyilvánosságra került egy hangfelvétel arról, hogy a rendőrkapitány azt kéri: az orvosokat ne büntessék meg a rendőrök, mert akkor nem jutnak be soron kívül a vizsgálatokra.

(Képünk illusztráció)

Forrás: hvg.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Soha nem fogjuk megtudni, hogy magától mondott le vagy az elöljáró parancsolta meg neki, hogy mondjon le.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Horizont: Szerencsétlen. Neked még a gondolataid is irányítottak.
csak úgy....
@Eriksson: ...mondta ezt egy fideszes paprika jancsi? :) különben az én gondolataim is irányítottak, egyenesen feléd ,te agyilag nem teljesen toppon de a vöröscsillagos lapos elem még müködik benned ...

...benned,mint a duracell nyusziban! te puff
ajkás ...
csak úgy....
@Eriksson: ha belöled rendeznénk egy közvélemény kutatást,csak itt a propelleren...,szerintem arru kódulnál...
Eriksson
@Horizont: Afőrendőr a kölcsöns segítségről érvelt. Nem volt ott korrupció, sem anyagi előny, csupán a beosztottjainak kényelme, ami miatt hajlandó lett volt elnézni a parkolási vétséget.
Hasonló esetekből nem szokott senkinek kára származni, mert a világ így működik, működhetne. Nem csak pénzzel, javakkal lehet segíteni rászorulókon, hanem éppen ott, ahol, és amivel tud. Ki-ki képességei, lehetőségei szerint.
De ha egy félreértelmezett tisztesség demagógiája szerint még büntetni kell azt is, aki ilyesmire vetemedik, attól nem lesz élhetőbb a világ. Sőt!
Eriksson
@Horizont: Jobb a lelkednek, hogy leírhattad, hogy én ilyen vagyok, meg olyan vagyok, meg miattam ilyen ez a világ?
Én csak tényeket írtam le, nem minősítgettelek. Holott nekem is van véleményem, hogy egy végtelenül ostoba nőszemély vagy, aki nem lát, de nem is akar tovább látni az orra hegyénél.
Amit te mondasz az nem tisztesség, hanem az önzés magas fokon. És még a gyerekeidnek is azt tanítottad, hogy véletlenül se engedjenek előre senkit a sorban, vagy adják át az ülőhelyüket a buszon, mert az tisztességtelen és abba belepusztul az ország.
Eriksson
@Horizont: Na milyen érzés a saját stílusodban írt választ olvasni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.