Az épület felújítása még nem készült el, ám kiderült: a jegybank nem csak a Postapalotát vette meg a Pallas Athéné alapítványoktól, hanem az egész céget, amely a projektet bonyolítja, jórészt a cég adósságának megvásárlásával. Az alapítványok rekordösszeget, majdnem 200 milliárd forintot fektettek a saját cégeikbe. Ugyanakkor százmilliónyi vagyonuk ragadt be a felszámolás alatt álló NHB Bankba, akárcsak a brókerbotrányban érintett ügyfeleknek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem is kicsit pöttyös a köz-telenítési akciója

A derék Matolcsy mester újabb unortodox akciója megint sok, nagyon sok pénzünkben fáj

Persze meg kell nyugtassak mindenkit, hogy a család és a barátok persze sokat kaszálnak ezen IS!
A hvg.hu számol be róla, hogy „A Magyar Nemzeti Bank (MNB) május 31-ével megvásárolta a jegybank Pallas Athéné-alapítványainak vagyonkezelő cégétől az Optimum-Penta Ingatlanbefektetési Kft-t, a Széll Kálmán téri volt Postapalota tulajdonosát ”.
Gyuri-bácsi szokásos üzletei egyike. Az igazi poén azonban az, hogy az épületbe – ha majd elkészül – az MNB azon részlegei költöznek, akiknek az ilyen szélhámosságokat kellene megakadályozni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.