A rendőrök őrizetbe vették a mohácsi emberölés gyanúsítottját.

Így teperte le a földre három rendőr a mohácsi anyagyilkosság gyanúsítottját – videó

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2019. augusztus 13-án 19 óra 50 perckor arról, hogy mohácsi ismerőse nem jelent meg a megbeszélt találkozón, s ez korábban nem fordult elő. A rendőrök kimentek a nő lakcímére, majd a tűzoltók segítségével bejutottak a házba, ahol az egyik szobában megtalálták az asszony holttestét.

A helyszíni szemle során kiderült, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta. A feltételezett elkövetőt – a sértett fiát – augusztus 14-én 13 óra 55 perckor egy pécsi panzióban fogták el a rendőrök, majd előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az orvosszakértői vélemény szerint a nő halálát az okozta, hogy egy tompa eszközzel ütést mértek a fejére.

Az 50 éves mohácsi férfit a nyomozók őrizetbe vették, ellene emberölés bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását.

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ki tudhatja milyen vita vezetett addig, hogy KEZET EMELT a gyermek az anyjára!
.
A nincstelenség, a kilátástalanság, a kommunikáció eszközéül használt GYŰLÖLETKELTÉS már begyűrüzik a családi fészkekbe is!
.
Az a szomorú, hogy nem ritkaság az anyagyílkosság
.
www.google.com/search?ei=nwRVXd-RPIPprgTrl6fQAw&q=anyagyilkoss%C3%A1gok+magyarorsz%C3%A1gon&oq=anyagyilkoss%C3%A1gok+magyarorsz%C3%A1gon&gs_l=psy-ab.12...22732.24015..27585...0.0..0.85.331.4...0...1..gws-wiz...0i13j0i13i30j0i13i5i30.H38PxBHhrW8&ved=0ahUKEwif3ciuqITkAhWDtIsKHevLCToQ4dUDCAo
.
Ki tudja azt, hogy HÁNY ELDURVULT VITA zajlik a felnőtt gyermekek által a MAMAHOTELBEN!.
Málna
@tudode: Naná, hogy erről is a Fidesz tehet...-:) Még véletlenül sem az, aki megöli a saját anyját.
maci0427
Szép világ Magyarországon ! A gyerekek , unokák ölik az anyjukat , nagyanyjukat , verik agyba főbe őket , kirabolják , stb ! Nesze neked szülő,nagyszülő ! Lehet ajnározni a gyerekeket , unokákat !
1magyar
Meg lehetne vizsgálni, hogy hogyan nevelte az anyja, nem szeretettel az biztos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.