A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának információi alapján a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége elfogott egy 39 éves férfit, aki lakásában engedélyköteles lőfegyvereket és pirotechnikai eszközöket tartott.

József éppen elég fegyvert tartott a házában ahhoz, hogy lerohanják a terrorelhárítók

A BRFK felderítő nyomozóinak olyan információk jutottak tudomására, hogy a 39 éves budapesti Cs. József XVI. kerületi lakásán engedély nélkül lőfegyvereket, lőszert és robbanóanyagot tart. A nyomozók a Készenléti Rendőrség tűzszerészeivel a férfi lakásán és a hozzá tartozó melléképületekben kutatást tartottak, ahol kettő olyan maroklőfegyvert találtak, ami engedélyköteles, de a férfi ezekkel nem rendelkezett.

A kutatás során előkerült még gáz- és riasztófegyver, több légfegyver és ezekhez használható gumilövedék és riasztótöltény is.

A TEK munkatársai a férfit a lakhelyén 2019. augusztus 13-án elfogták.

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói Cs. Józsefet lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.