Kásler Miklós szerint 2017-ben 24 ezer ember halála megelőzhető lett volna. A nyilatkozat miatt Bangóné tett feljelentést Polt Péternél, aki továbbította az ügyet a rendőrségre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Az, mert a szakminisztérium nem tett meg semmit hogy a minimális higiéniai követelményeknek eleget tegyen,a hiányuk következtében léptek fel a fertőzések amelyek egyébként megelőzhetőek lettek volna. Ha időben lépett volna és a fertőtlenítés mint olyan nem okozott volna hónapokig gondot azért mert már hypora sem jutott pénz (sok minden másra, harci gépekre, ilyen-olyan projektre,sporteseményre,stb. igen.Ahogy Kökény Mihály fogalmazott az egészségügy (és emberek élete) jelenleg egy agyament hobbitörténész kezében van, aki orvosi karrierjének zenitjén is megosztó személyiség volt, most meg már a zenítjén is rég túl van. Az ország pedig egy ezredrangú NB III-as szintet sem megütő ex focista kezében van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.