Már körülbelül 35 orvost és 40 asszisztenst érint probléma, valaki haza is vitte a fertőzést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Na, ki vállalja a rovarirtást ingyen?
Mert erre nincs pénz ám, mert kell stadionra, úszó VB-re, meg kisvasútra. Szóval hajrá magyarok, lehet tolongani az ingyen munkáért!
vacsi
A 21. században - 3. évezredben - vagyunk! Problémát okozhat a kiírtásuk?! A kommunisták megoldották!
Dr plágium
A főorvos tudja, hogy az ágyi poloskát szinte lehetetlen kiirtani? Az irtásnak az egész épületre ki kell terjedni, mert ahogy mondja (valószínűleg) a betegek hurcolták be. Mi van a betegszobákkal? Ott is irtani kell és 2-3 havonta az irtást ismételni mert nagyon nehéz ezektől a vérszívóktól megszabadulni.
Ahol egyszer megjelenik ott is marad.
A betegek is haza vihetik nemcsak a személyzet. Ők sem számítanak?
görbetükör
Könnyű arra fogni, hogy betegek hurcolják be. Ez igaz lehet, de hogy ennyire elszaporodtak ezek a férgek, az csakis egyedül annak köszönhető, hogy nincs megfelelő higiénia. Erre nincs pénz.
És csak ismételni tudom, bármennyire is fogadkoznak, hogy meg fogják oldani, a rovarirtóknak tudniuk kell, hogy egy kanyit sem fognak kapni a munkájukért, mert a kórházak nem tudnak fizetni, mert az állam nem költ ilyenre.
Kell uszó VB-re kell stadionra, kell kisvasútra, kell kereszténymentésre idegen országban és legfőképpen kell a saját zsebbe.
Szóval a férgek tovább szaporodhatnak. :(
Dr plágium
@görbetükör: Sajnos igazad van, senki és semmi nem számít.
Az ágyi poloskát elég nehéz felfedezni, mert csak éjjel jön elő nappal elbújik a ruhák redői közt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.