Nem szereti, mert baloldali ügynek, a gazdag országok huncutságának tartja a klímaváltozás elleni harcot, amiben ráadásul nem lehet pártpolitikai törést sem képezni. Mégis kénytelen vele foglalkozni, mert politikailag veszélyes lehet a Fideszre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Uram atyám, már a párt központi napilapját is megfertőzte az ármány

még szerencse, hogy a Miniszterelnökség, legalább is az egyik államtitkára résen van és lerántja a leplet az ármánykodásról

A Magyar Nemzet egyik vezető írása arról szól, hogy „Az éghajlatváltozás tény, nem pedig hit kérdése
Gyors és határozott lépések kellenek ahhoz, hogy az emberiség meg tudja állítani, de legalábbis lelassítani a Föld éghajlatában végbemenő drámai folyamatokat ”.
Mindeközben a Figyelőnek adott interjújában a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára. Orbán Balázs arról értekezett, hogy: „Az éghajlatváltozás hatásai valójában a baloldal hisztéria-keltése”, sőt konkretizálta is:
„a baloldal szerinte "rárepült" a témára:
"a klímatémán keresztül a bevándorláspárti baloldal kritizálni tudja a nemzetállamokat, mondván: lokális szinten nem lehet kezelni ezeket a globális problémákat."
Az államtitkár szerint mára a baloldali témák kiüresedtek. "Így mára a kizsákmányolt munkásosztályról a kizsákmányolt bolygóra" került át.
"Harmadrészt: a baloldal a klímaváltozás témakörével akarja megteremteni a saját legitimitását, s mint nemzetek felett álló, globális birodalmi kormányzás vezető ideológiájával kíván fellépni vele."
papa.49
Az egy bitjével nem tudja még azt se felfogni, hiába rabolja magát milliárdosra, az ő unokái ugyanúgy elfognak pusztulni, mint a milliónyi szegény emberé !!!
tulipan
@papa.49: Igazad van! Jó mutatja, hogy mennyire fafejű, hülye, ez a narancsos hájpacni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.