A legjelentősebb tétel persze a kerítés volt, de idén eddig is mintegy 40 milliárd forint ment el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
El vagytok ti varázsolva fütyiszek, ez ügyben az Unió NEM KÉRTE A KERÍTÉST, FŐLEG NEM ARANYÁRBAN, persze tudom pl. a Dunaújvárosban horganyozták a RABOL INGYEN de valaki jó sokért azt is elszámolta, nyilván az is fütyiszes volt !!!
tudode
A NEMZET SZÜLETÉSNAPJÁN magyarázatra szorulna az, hogy 2015 évig nem csúfította az ÁLLAMHATÁRT még TANKCSAPDÁNAK is rémes akadály!
.
Amiatt is, mert a kódis menekültek, és a BEVÁNDORLÁSI KÖTVÉNYESEKEN különbséget tettek!
.
Magyarán zsibiztek még azokon is, akik nem másért, az életükért hagyták el az országukat!
Commenter
Ronda szögesdrót nem véd semmitől, súlyos milliárdokat emészt fel, riasztó, mert egyik és másik oldalon is csak az embereket veszi körbe, félemlíti meg. Az EU ugyan nem fizet a kerítésért de a honvédelmi költségeket mégis támogatja.Sokba fog nekünk kerülni ez az orbáni vasfüggöny ami illiberáliát védi, saját lakóitól is. Mit is mondott Nógrádi György? "Csak azért nincs tűzparancs a határon, mert az a nyugati sajtóban rosszul venné ki magát. Igazi "kereszténydemokrata hozzáállás". Hát nagyon nagy szerencsénk van, hogy tűzparancs esetén még ennél is rosszabbul mutatna a sajtóban ez a sosem volt, nagyon-nagy orbáni "jogállam".
solidedge
Ez csak akkor lehetséges ha a kerítés nagy része kolbászból van.
qxy
Igen, kell is oda annyi pénz. Mert kurvára sokan akarnak át lógni sor áll a végén. Ez azért van, mert olyan mint a választási pénz. Ott sem kell el mondani miért ennyi, és kinek ennyi. Mehet amennyi csak kell. " mert kell. " Azt hogy valójába mire költi azt a kutya nem kérdezi és a kutyát sem érdekli. Na meg nem kell elszámolni ténylegesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.