Határvédelmi, határrendészeti feladatokra összesen mintegy 408 milliárd forintot költött el a rendőrség 2015 és 2019 júniusa között - írja szombati számában a Magyar Nemzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Micsoda drágaság is van minálunk. Hiszen ennyi pénzből is csak penészes szendvics, rohadt kaja jut a határőröknek. :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Micsoda drágaság is van minálunk. Hiszen ennyi pénzből is csak penészes szendvics, rohadt kaja jut a határőröknek. :(
kereső
Kérdezhetném? "na de mi került annyiba ezen a qrva fotelen?"- amikor az odavezényelt rendőrök méltatlan szálláshelyeken voltak elszállásolva, ehetetlen és még abból is kevés volt étkeztetésük, megoldatlan volt a higiénia, a járőröknek nem volt megfelelő ruházat az eső,szél ellen. És azt se tudni, hogyan fizették ki nekik az itteni szolgálatot- megkapták-e a pótlékaikat?
Bezzeg a TEK viritott a háromcsillagos szállodában az ellátással.
Bizonyára ebből az összegből jutott rogánné cégének sporttámogatására fél milliárd, szijjártó testvérének kamion versenyére 300 milla. A kettős könyvelés mindent megold.
dr. prédikátor
Ebből a 408 milliárdból mennyi vándorolt a fityma csürhe zsebébe???A főpatkány O1G mennyít szakított???
Nessy
Lopni tudni kell, és pártunk - kormányunk tud is!
Commenter
@kereső: amire akarják arra van köz és EU-s pénz bőven. A betegek, az óvodások az iskolások a rendőrök beérik olyan étellel, koszttal ami ehetetlen és romlott. Ahogy az ország is beéri egy romlott rendszerrel amit lenyomtak a torkán. És még meg is ünneplik saját magukat többszörösen, a történelemhamisítás közepette. Ezt az összeget is lehetett volna annyi mindenre fordítani, amitől kicsit jobb lehetett volna a hétköznapi emberek sorsa, de nem.
Eladott Ország
Ameddig van a fidesznek egy olyan szavazóbázisa, amely elegendő a folyamatos választási győzelemhez – ha nincs, az sem gond, véletlenül leáll az NVI rendszere –, addig úgy érzik, az égvilágon bármit megtehetnek. A nagy gazdasági csoda – EU-s pénzek – által elért költségvetési többletet Orbán Viktor olyan látszatintézkedésekbe önti, amelyek nem csak hosszútávon, de rövid távon sem térülnek meg, sőt, veszteségesek. Hogy mennyit költöttek határvédelemre és abból mennyit loptak el, ez a rendőri pihenőről készült kép sokat elárul, a penészes szendvicsek mellett.
uploads.disquscdn.com/images/e27b098e4cfc9c924dc7f8734d0fd2af57c1eb844bf020f5b6612be4bbf549f1.jpg?w=600&h=358
Commenter
@Eladott Ország: nem csak orvosokból, rendőrökből is hiány van. Nem csak a nyugdíjas orvosok kénytelenek újra munkába állni hanem a nyugdíjas óvónők, pedagógusok is, mert több hónapon át is teljesen hiába pályáztatnak egy állást, nem tudják betölteni. Ha nem külföldre ment a pedagógus, orvos akkor magánintézményben dolgozik az állami fizetés sokszorosáért. A hiányszakmák száma egyre csak nő, ahogy a kivándorlók száma is.
Eladott Ország
@Commenter: Itt mindenhol munkaerőhiány van, kivéve államtitkárokból, illetve a fidesz csókosokból.
Lepényleső
Közpénzen csinálnak nemzeti burzsoáziát,melyhez nem kell kivételes tehetség,csak
párthűség? Ehhez viszont minden eszközt igénybe vesznek,a senkikből milliárdosok
így lesznek?
Eladott Ország
@Lepényleső: Ettől a "nemzeti" burzsoáziától ( fidesz oligarchák) európai bérfelzárkóztatás a büdös életben nem várható, csak idők kérdése és a balkáni szint alatt leszünk.
verőce21
A lipsik tényleg tízesével szedhetik a Xanaxot, hogy megmondó ember létükre képesek hétről-hétre hülyét csinálni magukból.
Ne csodálkozzanak, ha összesúgnak a hátuk mögött: ”Nézd, ott jön az a gyengeelméjű, aki tegnap arról hablatyolt, hogy négymillió éhező gyermek van Magyarországon…”
Eladott Ország
@verőce21: ma, 08:35; Azért nem ártana, ha nem csak a közpénzből fenntartott párthíradót néznéd , hanem a nemzetközi lapszemléket is böngésznéd, EURONEWS, EUROSTAT, stb... te illipsi.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/prop.jpg
Az 1930-as évek visszatértek.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/66099155_642308819587466_2078947905669955584_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_oc=AQkutvDhaRjuOJoPaLzTL-KwC_jzLeWAz44rJqno32JGhZtUwVA6qxbqGaZqJngAwVo&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=30eb8e022286911803cf34a8112faaf4&oe=5DA57F21
Bizony nagyon szomorú, hogy hazánk Bulgária után az UNIÓ legszegényebb országa.
hu.euronews.com/2018/12/14/masodik-legszegenyebb-magyarorszag-az-eu-ban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.