Nagy szülei a helyi családsegítő szolgálattól kaptak levelet.

Elkezdődött a kampányidőszak a Fidesznél. Feljelentették a szüleimet

– írta pénteken este Facebook-oldalán a diáktüntetőként ismertté vált Nagy Blanka, aki Kiskunfélegyházán önkormányzati képviselő-jelöltként méreti meg magát ősszel.

A 24.hu megkeresésére elárulta: szülei a helyi családsegítő szolgálattól kaptak levelet, ami szerint egy ismeretlen személy feljelentette őket, hogy testvéreit kifogásolható körülmények között nevelik. „Amikor édesanyámék bementek a családsegítőbe, szinte kérdezés nélkül rávágták, hogy tőlem független ez a dolog” – tette hozzá Nagy Blanka.

„Nem fogtok megtörni” – zárta Facebook-bejegyzését.

Címlapkép: Facebook/Blanka Nagy

(24.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Legszebb a dologban maga az intézkedő szerv:: ""Családsegítő szolgálat"".
És valós is. Valóban a Családot igyekszik segíteni---az Orbán Családot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Tényleg sok a piszkos fidesznyik patkány.
namihami
Legszebb a dologban maga az intézkedő szerv:: ""Családsegítő szolgálat"".
És valós is. Valóban a Családot igyekszik segíteni---az Orbán Családot.
Nessy
@namihami: Amikor meg szükség lenne rájuk, akkor "kevesen vannak, nem az ő kompetenciájuk" és egyéb kifogás van doszt a tarsolyukban! Pokolba velük! Meg a szervilizmusukkal!
namihami
@Nessy: Érdekes, de ahhoz a ""családhoz"" valahogy nem értek oda, ahol az ""édesanya"" éppen most verte agyon a tízhónapos gyerekét.
Oda már nem jutott családvédő. Belefáradtak az itteni intézkedésbe
Eladott Ország
Kövér László: … "mindenféle kificamított államelméletekkel szemben a bírói kar nem külső tartozéka, hanem belső alkotóeleme az államnak, a bírói hatalom maga az államhatalom egyik megnyilvánulása, amelynek sorsában mindig osztozik. (…) A bírói hatalom nem lehet független az államtól (értsd: az államnak pártjától – szerk.), hiszen maga is része annak, sem az igazságtól, hiszen annak szolgálatára létezik. (…) Önök, tehát a bírák mindig csak annyira lehetnek függetlenek, amennyire a magyar állam is az." Világos? Világos. Rákosi Mátyás pajtás is elégedetten csettintene most, hiszen már titkot sem csinálnak belőle: hadat üzentek a bírói függetlenségnek (éljenek a közigazgatási fideszes bíróságok) és hangosan kényszerítik a bírókat arra, hogy döntsék el, ki mellé állnak. A gecinikus előadás részeként azon a napon, amikor a bíróságok függetlenségét garantáló törvény elfogadásának évfordulója van. És igen, még mindig nem ez a legalja. Éljen a Népi Demokratikus Orbanisztán és a hozzá tartozó egységes keresztény, nem szekularizált, békeharcos, kleptokrata latorállam, a rés az EU védőpajzsán!
balos
Ami ebben a "lángoktól ölelt országban"zajlik az az "ezerév" tömény esszen-ciánja!
Eladott Ország
Új csatárt igazoltunk. Jó munkát, Miniszter asszony.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p235x350/66518680_10157211616511093_2664795931769044992_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_oc=AQkxAUAMRYZk2DLe-ZRUTaMLY_fN1r2cJR_A3ZJhRx9d3Bka6dRA3JpODH56UiocTEw&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=f5a1cd364c52eeaf7fb857eb71ba8ad6&oe=5E0F8F84
Nézzék meg jól ezt a két profilból ábrázolt emberi orcát! Benne van az egész ország és annak az országnak a tragédiája. Szinte ordítva mesélnek ezek a fejek, bár ha sokáig nézi őket az ember, erőteljesen elfárad. Nyilván az egész hatás elmaradna, ha nem írták volna alá azt, amit. De Kaminsky Funny Fanni odaírta. Nagyot is üt. A hatalmas államférfiú, a sajnálatos módon elvetélt sztárfutballista és sufnijogászból lett maffiavezér beemelte őt a focicsapatába, és azt mondta neki, hogy csatár lehet. Nem azt emelte ki, hogy a Fidesz sokévi műanyagjogász felhozatalához képest szakmailag kimagaslóan felkészült és rendelkezik azzal a tapasztalattal, amivel egy potenciális igazságügyi miniszternek (és nem egy futballistának!) rendelkeznie kell. Hanem. Varga Juditra a megyekettes színvonalú futballcsapatként működő kormány csatáraként tekint a gazdája, és ez neki öröm és boldogság.Varga Judit csatár nem fog kérdezni, se visszakérdezni, egy darab önálló gondolata nem lesz, de amit a másik pezsgőspohár tulajdonosa elvár tőle, azt üzembiztosan fogja hozni.
Készült az elmúlt tíz évben pár olyan fotó, ami ezer szónál jobban megragadja ennek a focialista, félfeudális auto- és kleptokárciának a tragédiáját, de ez minden szempontból díjnyertes. Tegyük is előkelő helyre abba a szimbolikus albumba, amibe majd elkerülhetetlenül bele kell nézni, ha egyszer olyan kormánya lesz ennek az országnak, amelybe nem csatárokat, droidokat, kesztyűbábokat igazolnak, hanem tisztességet, becsületet, feddhetetlenséget, hozzáértést, gerincet és szakmaiságot ...bármilyen aljasságra képes.
vacsi
Igazán nem vagyok híve ennek a trágár kislánynak, de ez a módszer a megfélemlítés!
advocat
Esetleg a feljelentő ellen egy kis hamis vád??? Persze névtelen. Azt meg el lehet dobni! De nem tették, mert hátha... Jobb félni ugye hivatalnokkák?
Cicamama55
A feljelentő a kakukktojás, mert az tisztában volt azzal, hogy a családsegítőnek hivatali kötelessége lépnie a bejelentésre. Törvény írja elő ezt számukra.
CsipkeRózsa
@Cicamama55: A családsegítőnek nincs arra jogosultsága, hogy ő vizsgálja ki az eseményeket?
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: @Cicamama55: A helyi jegyzőnek van döntési joga.
tulipan
@CsipkeRózsa: A kérdés az, hogy a családsegítő mer-e, ennyi mocsok, narancsos rágalmazónak ellenmondani??
Eladott Ország
@tulipan: A jegyző tekintetében a munkáltatói jogokat jelenleg az Ötv. 36. § (1) bekezdése alapján a képviselő-testület – az egyéb munkáltatói jogok kivételével, amelyet a 35. § (2) bekezdés e) pontja alapján a polgármester gyakorol -, míg 2013. január 1-jétől a Mötv. 67. § f) pontja alapján a polgármester gyakorolja. Azaz a narancsos polgármester kirúghatja, legfeljebb a jegyző munkaügyi bíróságon pert indíthat. A közigazgatási bíróságon ( ha bevezetik) nem kérdés hogy ki fog nyerni.
Nyírfa
Hogy a magyarok mennyire szeretik feljelentgetni egymást. Keresztényien.
Nyírfa
Apropó: tudomásom szerint ez a szolgálat nem cselekedhet önhatalmúan. Csak felkérésre, utasításra, együttműködve a hatóságokkal, sokszor ijesztő túlbuzgósággal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.