The Transformer. Vagyis: Az átváltozó – ez Paul Lendvai Orbánról szóló cikkének címe. A magyar miniszterelnök újfent autokraták társaságába keveredett. Most a világ egyik legelismertebb külpolitikai lapja, a Foreign Affairs sorolja a világ diktátorai közé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Mennyire igaza van Paul Lendvainak. Van a cikknek alcíme is ez sokkal beszédesebb: "Orbán evolúciója, Magyarország halála.+ Egy mondatban ezt ennél jobban még senki nem fogalmazta meg. Bár az evolúció szó fejlődést jelent orbán esetében ez csak visszafejlődést jelentett. (Ál) liberálisból visszafejlődött a sok politikai színváltás során azzá ami mindig is volt és maradt is: autoriter személyiséggé, pitiáner autokratává, aki szűk látókörű és mérhetetlenül gonosz. Képes volt egy népet és egy országot egy soha vissza nem térő történelmi esélytől szemrebbenés nélkül megfosztani, egy korrupt, alávaló, hazug rezsim kiépítése érdekében. Évtizedekre leszakadtunk a rohamléptekkel fejlődő, változó nyugati világtól. Ez történelmi bűn. A történelem, ha nem is most, majd a megfelelő időben a szemétdombra teszi orbánt és rendszerét hiába próbálja meg most azt átfesteni. Kádár is pont Nagy Imre rehabilitálásának napján halt meg, s süllyedt el az a rendszer amit eltüntethetetlennek hittek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.