Személyeskedő, durva kampányra számít Nacsa Lőrinc, aki szerint az ellenzéket leginkább a kormánnyal szembeni ellenszenv tartja össze. A KDNP parlamenti képviselője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában úgy vélte: teljes politikai hisztéria folyik a baloldalon, ahol a pártok csak egymással vannak elfoglalva és nem a települések jövőjével. A kormánypárti politikus szerint az ellenzéket kizárólag a hatalom megszerzése érdekli. Nacsa Lőrinc aláhúzta: képtelenek és felháborítók azok az ellenzéki vádak, amely szerint a Fidesz-KDNP az új szavazatok érdekében be akarna telepíteni további voksolókat.„Azért felháborító amit az ellenzék politikusai, a sajtójuk próbálnak sugallani ezzel, mert 2004 óta újra előveszik azt a folyamatos kártyát, ami egyrészt felháborító, másrészt már unalmas is. Gyurcsány Ferencék állandóan megpróbálják szembeállítani a magyarországi magyarságot a határon túli magyarsággal. Egyszer ki kéne próbálniuk azt, milyen, mikor a magyarság érdekében politizálnak”

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Európa második legszegényebb országának, vajon milyen érdeke származik abból, ha határon túl stadionokat, sportlétesítményeket/középületeket épít milliárdokért a magyar adófizetők pénzéből, Szlovákiában Horvátországban, Szerbiában. Megmondom: a közpénzek ellopása és a hatalom megtartása céljából.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Lölőke, a fidesz is kipróbálhatná végre milyen, mikor a magyarság érdekében politizálnak, mert eddig kizárólag a zsebük érdekében politizáltak.
CsipkeRózsa
A kormányban nincs több párt, nincs miért egymással foglalkozniuk, ott egy ember dönt el mindent.

A fidesz is azon dolgozott, hogy hatalomba kerüljön, maradjon. Így működik a világ.

A hazai és a külhoni magyarokat Orbán állította szembe egymással, mert a külhoniaknak adakozóbb, az itthoni egészségügy, oktatás, megélhetés rovására.
kereső
Hogy is hivták azt a fidess-kdnp-s politikust, aki azt mondta, hogy lesz 1 millió külhoni és 20 évre bebetonozzuk magunkat.
Emlékezni kéne erre, mert az illető igazat mondott- és nem gyurcsány jön ezzel a kártyával. Qurvára unom, hogy a saját hazámban én vagyok a másod/harmad rendű állampolgár- akinek lassan már csak kötelességei lesznek , jogai meg nem. Azoknak meg csal és jizárólag jogaik vannak, az én rovásomra. Úgyhogy Gyurcsány politizál a 93030 km2 magyarságért, ti meg a zsebetekért és a hatalomért- élősködő senkiháziak vagytok mind, paraziták.
Nessy
Jó pénzért a határon túliak a fideszre szavaznak, miközben a szavazataik ódiumát nem kell vállalniuk! Arról nem is beszélve, hogy ellenőrizetlenül, levélben megoldják, miközben a kint dolgozó, tanuló magyaroknak ez a lehetőség nem jár, pedig ők még ellenőrizhetőek is!!
bencemacska
@Nessy: ma, 14:47
És az sem biztos, hogy ők szavaznak a levélben. Szvsz el sem ér hozzájuk a szavazólap!
Eladott Ország
Európa második legszegényebb országának, vajon milyen érdeke származik abból, ha határon túl stadionokat, sportlétesítményeket/középületeket épít milliárdokért a magyar adófizetők pénzéből, Szlovákiában Horvátországban, Szerbiában. Megmondom: a közpénzek ellopása és a hatalom megtartása céljából.
namihami
Nem szembeállítja, hanem felhívja a figyelmet, hogy a kormány elsődleges dolga a határon BELÜLI magyarság anyagi és erkölcsi jobblétének folyamatos javítása lenne. A szavazatvásárlás az, amire a Gyurcsány felhívja a figyelmet. És ez már a környező összes ország állítólagos ""magyarjaira"" is kiterjed. Akikről folyamatosan kiderül, hogy sokan közülük még a nyelvet se beszélik. viszont a felvehető pénzek, a szabad európai útlevél és egyéb előnyök miatt simán leadják a voksukat arra az Orbánra, aki mindezt a saját túlélése érdekében megadja nekik.
Commenter
@kereső: ez a nemzeth orvosa az I. orbán kormányban, Mikola ex-Népfrontos elvtárs, pardon, nertárs volt. A savas orvos nagybátyja, ma már inkább emiatt emlékeznek rá. Most 71 éves és miután eü miniszterként már nem kellett, a Külgazdasági Minisztériumban a biztonságpolitikáért és a nemzetközi együttműködésért felelt, bármit jelentsen is ez. Gondolom akkor is már, a határontúliakat ajnározta mint most Szili.
Sámannus
Mészaros bevásárol Szerbiában és nyomják oda a pénzt. No szarosok erre varrjatok gombot Amúgy az egész egy rakás pusmus, mert nem látható mire megy a támogatás .
Itt csak az a biztos, hogy a határon túliaknak van állítólag címezve. Má csak az a kérdés melyik maffiózó szervezi a fidesz kampányát. Hol van szükség 5-10 ezer forintra, hogy elkábuljanak tőle a romák. Lehet, egyből a kocsmárosoknak megy a zseton. A fidesz választásokon igen kreatív, átveri azokat is akik rászavaznak nem kicsit nagyon.
Commenter
@Eladott Ország: Gyurcsány Ferenc nem véletlenül kampányolt a kettős állampolgárság megadása ellen a határontúliak esetében. Már akkor mondta, hogy nem egyéb ez, mint szavazatszerzés. Lehazaárulózták ezerrel. Ma már tudjuk, igazat mondott.
Nessy
@Commenter: Aztán meg vannak sértve "hú magyarjaink", amikor a saját anyaországuk, illetve a polgárai berágnak rájuk! Akkor jön az sírás, rívás, és fogaknak csikorgatása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.