Olvasónk állandó lakcíme vidéken van, az ő értesítőjét oda is címezték. Csakhogy közben kapott budapesti lakásába is egy ugyanilyen levelet, amely egy külföldi úr nevére szólt. Miután már több mint tíz esztendeje él a fővárosi lakcímen, és nincs tudomása arról, hogy ilyen nevű ember be lenne jelentve ide, utána járt annak, ki is lehet a rejtélyes szavazópolgár. Sikerült is megtalálnia Mr. Kenneth Alan Wolfe-t, akinek a neve és a születési dátuma is megegyezett az értesítő címzettjével. Egy elhunytakról megemlékező honlapon. Mr. Wolfe 2009-ben halt meg az Egyesült Államokban, Ohio-ban, azt nem tudni, hogy valaha élt-e hazánkban. Nem ez az egyetlen hasonló eset. Egy újpesti társasházba hat, nevük alapján feltehetően arab származású embernek küldtek választási értesítőt. A címzetteket nyilván a postás sem tudta hova tenni, így azt a postaládák mellé tette. A borítékokról készült fényképet az egyik lakó megosztotta a Facebookon, ezért a helyi jegyző feljelentést tett a nyugdíjas hölggyel...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Így áll össze a 2/3-os többség,ami a matematika jelen állása szerint valójában 1/4-es kisebbség?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Így áll össze a 2/3-os többség,ami a matematika jelen állása szerint valójában 1/4-es kisebbség?
Málna
MIért logikus, hogy az arabok a Fideszre szavaznak? Egy bevándorlás-ellenes pártra?
vacsi
"a helyi jegyző feljelentést tett a nyugdíjas hölggyel..."
A jegyző feladata nem épp az lett volna, hogy kiderítse, mi történt?! Csak kérdem...
Málna
@vacsi: Dehát mi történt volna? Vagy elírták a címet vagy nem jelentkeztek át innen az új helyükre. De ez utóbbit a lakás tulajdonosa is könnyedén kiderítheti.
vacsi
@Málna: Ezért nem értem a feljelentést! A jegyző a saját irataikból azonnal ki tudta volna deríteni, mi a helyzet.
Málna
@vacsi: Szerintem nem az ő dolga ezzel foglalkozni, végülis ez csak egy értesítő. A feljelentés gondolom azért született, mert a hölgy nyilvánossá tette más magánadatait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.