Már annak idején problémás volt a németeknek az akkori hatalomhoz fűződő látásmódja – mondta Balog Zoltán. Balog Zoltán szerint – a konferencián ott ült a sorokban a régen elhunyt miniszterelnök fia, Antall Péter, az apjáról elnevezett tudásközpont vezetője – Antall válasza az volt, hogy meg kell fontolnunk, hogy a kommunizmusnak rendezünk-e a Nürnbergi pert és aztán eldöntjük, hogy maradhat-e.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Németh Miklóst, akinek pedig komoly érdemei voltak a határnyitásban, azt hiszem meg sem hívták! Orbán meg más tollával ékeskedik. Neki kellett volna dönteni, még egy kerítést épített volna! Legalább várják meg, míg mindenki elfelejti, mi volt 1989-ben, aztán kezdjék átírni a történelmet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Meg volt a méretes a langyos szarig benyalás a csutinak a bolondbalog részéről !!!
Ilyen aljas szemét láda hogyan lehet még pap is ???
A békapicsájába se volt a csuti akkor ott lógatta a taknyát Angliában a Soros pénzén !!!
Commenter
@papa.49: Ember(telen) miniszterként ő is megmutatta milyen is. Ha arra kérte Kohl kancellár valóban antallt, hogy Horn maradhasson külügyminiszter, akkor az már eleve hatalmas pofon az "első szabadon választott" egójának. Ez a kijelentés, hogy nürnbergi pert a kommunistáknak...ha ezt megtette volna a mai fidesz "szellemi atyja" már nem ülnének annyian a legaljából a fideszben. Képes lett volna bíróság elé állítani az előző kormányt csak hogy példát statuáljon? Igen, képes: ő sem engedte volna át az NDK-s menekülteket,de azért évekig profitált abból amit akkor a kiemelkedően jó külkapcsolatokból lehetett, végül aztán kezelni is Németországban kezelték. antall fia pedig egy szóval sem tiltakozott balog kijelentései ellen.És ebből a balogból nemsokára püspököt csinálhat még a csuti.
Nessy
Németh Miklóst, akinek pedig komoly érdemei voltak a határnyitásban, azt hiszem meg sem hívták! Orbán meg más tollával ékeskedik. Neki kellett volna dönteni, még egy kerítést épített volna! Legalább várják meg, míg mindenki elfelejti, mi volt 1989-ben, aztán kezdjék átírni a történelmet!
Commenter
@Nessy: orbán a mostani kerítés egy részét rabokkal, igen, rabokkal húzatta fel, köz és EU-s pénzből. A kerítés fenntartása is nagyon sokba kerül. Nem sorolom mi mindenre lehetne fordítani ezt a pénzt. A keresztény szabadság és demokrácia már csak ilyen.1989-et amíg Németország létezik már nem lehet elfelejteni. Meghamisítani pedig hiába próbálja orbán. A volt keletnémetek másként emlékeznek, ott nem az orbáni történelmet tanítják.
papa.49
@Commenter: Egész pontosan a kerítés alapanyagának a gyártása, és a kész elemek tűzi horganyozása volt a rabok munkája, meg a telepítésnél is dolgoztak rabok !!!
advocat
@Commenter: És a németeknél van Horn Gyula utca. Reméljük Orbán nem lesz. Persze, várjuk meg míg kizárják. Addig bármi megtörténhet.
Commenter
@papa.49: csak az orbán és a trump félék hisznek a kerítésekben, azok valódi és szimbolikus visszatartó erejében, ami nem más, mint a megfélemlítés, az erőszak.Nincs is értelme szabadságról, bármilyen szabadságról beszélni ott, ahol ilyen kerítések állhatnak.
Commenter
@advocat: Nálunk nincs Horn Gyula utca, amíg orbán hatalmon van nem is lesz. Van viszont antall józsef rakpart. A jobbosok Göncz Árpád emléktábláját is le akarták verni, a Horn szoborra pedig gyalázkodó feliratot raktak A házban ahol lakott, egy emléktábla őrzi a nevét. Semmiféle kacsalábon forgó kastélya nem volt, és sokkal sokkal többet tett a ma már nem létező Magyar Köztársaságért mint a soha nem volt vagyonos stadionépítő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.