Négyen megsérültek vasárnap a szajoli fogathajtó versenyen, ahol megbokrosodott lovak miatt a közönség közé hajtott egy szekér.

Megbokrosodott lovak miatt többen megsérültek a szajoli fogathajtó versenyen

Fotó: Pixabay.com

Mint a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből kiderül: a szajoli sportpályán rendezett fogathajtó versenyen az egyik fogat elé befogott lovak vasárnap délelőtt eddig ismeretlen okból megbokrosodtak és a közönség közé hajtottak. A szekér két nézőt elsodort. A balesetben a fogathajtó és a segédje is megsérült – tették hozzá.

Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányságon foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indult nyomozás.

MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@papa.49: itt ugyanaz lehet, mint a bekattant kutyáknál a gazda a végletekig erőltette a lovakat...aztán csodálkoznak, hogy azok a csúnya lovak...pedig a gazdát kéne alaposan valagba rúgni...a ló igazán türelmes, csak amikor már szinte megdöglésig egzecírozza a barom hajtója, akkor így jelez...majd most jól megveri a barom gazda, a ló meg végképp nem érti...a gazdát mikor lehetne véresre verni, hadd érezze milyen is az oktatás...
ila51
@jesz: milyen igazad van ... a sport már régóta nem sport , hanem erőszak , világcsúcsokat döntögetni ...törtetni , feszegetni a határokat . Rokonom kézilabdázott , nő , mint a tankok mentek egymásnak , félt sokszor , pedig élvonalban voltak .
ila51
A szép éveik a 80'-as évek Békéscsaba Előre NKSE vezető edző Szabó Károly keze alatt indult , remekeltek , ott aztán volt néző , szurkoló
Lepényleső
Ahogy a báni kormányzat "bokrosodik",azt az emberek mindig megsínylik?
jesz
@ila51: igen, az ember-ember test elleni sportja is más, mert szabad akaratából vágja taknyán az ellenfelet. De egy versenyló, egy kutya mit tud tenni? Semmit..csak tönkremennek az idegei.. persze állatkínzásnak pont elég egy kilencedik emeleti lakásban rotit tartani..
papa.49
@jesz: Azt nem is engedném, ha kutya kell költözz családi házba ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.