A Sopronban járt kancellár kiállt az erősebb Európa mellett az Orbánnal tartott közös sajtótájékoztatón.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szeretném olvasni a kancellár német nyelvű beszédét is !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@libellle: Frau Merkel szó szerint azt mondta, amit én fentebb már beírtam. Meg kellene tanulnod alaposabban németül! (De értem én, már csak ez a hátországotok maradt a vereségben, hogy szavakon lovagoltok.)
Gyenge és szánalmas vigasz számotokra.

Másrészt mi nem becsméreljük a német kancellárt, elvárjuk Tőled, Tőletek is a kellő tiszteletet és mértéktartást az Orbánra ragasztott jelzők tekintetében. Köszönöm.
csak úgy....
@libellle: ennek a hunfinak beszélhetsz,ez is csak azt érti, amit a kényszermozgásos fönöke,aki már tudja de még nem hiszi el és fingja nincs arról,hogy a 7 szük esztendöt,mivel és hogyan eteti meg a néppel...,ez a vergödszke 21 ,látszólag örül valaminek...,kíváncsi lennék,hogy honnan jött a szentem,aki mindenkit csak úgy magasról említ... izrael?
libellle
@verőce21: semmi tisztelet egy olyan alakra aki naponta lopja a keményen megkeresett adopenzeinket. Merkel valahogy hasonlóan gondolkodik. Ezenkivül egy szerencsetlen agyamputált személy vag mert elküldtem Merkel beszédét és még mindig irod a hülye hazudozásaidat. ÈN definitiv tudok németül, sikeresen irtam az anyanyelvemen egy diploma munkát. De te nem hallgattad meg amit Merkel mondott, persze nyelvtudás hiányában és az orbáni MTV vagy MT1 elmondása után neked ezt a hazugságot beszögelték a fejedbe. PONT!!! Nem is erdemes erröl irkálni mert te ugysem értesz semmit az orbáni mantrán kivül.
verőce21
@libellle: A merkelizmus és a multikulti már a múlté! Egy letűnt eszme, egy kifutóban lévő, remegő kancellárral már nincs értelme foglalkozni, ugyanúgy, mint a súlytalan szavain lovagolni, fűzfasípot fújva.
verőce21
@csak úgy...: (14:58) Persze, te Mágnás Miska...@csak húgy...: Szerintem a "Töreklyuk Zabigyereke" vagy te...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.