Sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor és Angela Merkel Sopronban, Orbán kiemelte az évről évre fejlődő magyar-német gazdasági kapcsolatokat, és nem lát olyan jelet, ami megzavarná a jó viszonyt. Cikkünk frissül.

(Forrás: hvg.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A Merkel meg fuldoklott a nevetéstől !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A Merkel meg fuldoklott a nevetéstől !!!
Nessy
Tessen mondani, akkor miért nyaff - nyaffolt O.V., hogy klíma egyezmény, menekült befogadás, csak azután lehet ezekről beszélni, ha látják mennyi pénzt kapnak. Mekkora sipákolás volt a kohéziós alapok csökkentésének a hallatán. Azért nem illik ám ilyen pofátlanul tudatosan valótlant állítani még egy miniszterelnöknek sem!
csak úgy....
@papa.49: ...és még csodálkoznak sokan,hogy szegény asszony remeg! hü de sok hibbantat köll neki ,naponta elviselni...
tulipan
Mi lesz, a dagadt, narancsos, hiszti Gúnárral barommal, ha majd a EP lazán megszavazza, hogy bizony.bizony, a jogállamiság szabályai betartásának, pontról pontra elmulasztása végett és idejére, egyáltalán nem adnak egyetlen centet sem??? Akkor aztán, hőzönghet majd, olyan hisztérikusan, ahogy MINDIG is szokott, amióta csak szót adnak neki!! Már azt várom, mikor kapja le a cipőjét és kezdi Hruscsovhoz hasonlóan verni az asztalt?
colibri
@csak úgy...: Most. a soproni felvételeken hál'istennek szemmel láthatóan jobban van, mosolyog, jókedvű. Reméljük, a remegését sikerült kikezelni az orvosainak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok