Sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor és Angela Merkel Sopronban, Orbán kiemelte az évről évre fejlődő magyar-német gazdasági kapcsolatokat, és nem lát olyan jelet, ami megzavarná a jó viszonyt. Cikkünk frissül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A Merkel meg fuldoklott a nevetéstől !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Hurrá akkor az UNIÓ NYUGODTAM ELZÁRHATJA A PÉNZCSAPOKAT !!!
Két, három hónap alatt térdre rogy a gazdaság, akár az argentin tette most !!!
tulipan
Ahogy ez is a narancsos rabló haramiák, megszokott, ordító hazugságainak, szokásos TÖMKELEGE!!!
huppa.hu/fabian-andras-ne-tessek-csodalkozni/
namihami
Méghogy a klikknek nem kell a pénz? És ezt pont a főtolvaj mondja? Akkor vajh mivel tartaná a karámban a csordát? Egy perc alatt szaladna szét. Nem tanult a szocik p3ldáján?
Megint előbb járt a szája, mint az agya. Olyan tipikusan trampos megszólalás volt ez (is).
colibri
Ennél a mondásánál tényleg érvényesül, hogy ne azt nézzék, amit beszél, hanem amit cselekszik! Össze-vissza beszél. Minden fele. Közben lop, csal, hazudik. Pontosan tramplihoz hasonlóan...
simmering73
Akkor le lehet venni az országot az eus lélegeztetőgépről. Kajakra mi fújjuk a passzát szelet is.
papa.49
A Merkel meg fuldoklott a nevetéstől !!!
Nessy
Tessen mondani, akkor miért nyaff - nyaffolt O.V., hogy klíma egyezmény, menekült befogadás, csak azután lehet ezekről beszélni, ha látják mennyi pénzt kapnak. Mekkora sipákolás volt a kohéziós alapok csökkentésének a hallatán. Azért nem illik ám ilyen pofátlanul tudatosan valótlant állítani még egy miniszterelnöknek sem!
csak úgy....
@papa.49: ...és még csodálkoznak sokan,hogy szegény asszony remeg! hü de sok hibbantat köll neki ,naponta elviselni...
tulipan
Mi lesz, a dagadt, narancsos, hiszti Gúnárral barommal, ha majd a EP lazán megszavazza, hogy bizony.bizony, a jogállamiság szabályai betartásának, pontról pontra elmulasztása végett és idejére, egyáltalán nem adnak egyetlen centet sem??? Akkor aztán, hőzönghet majd, olyan hisztérikusan, ahogy MINDIG is szokott, amióta csak szót adnak neki!! Már azt várom, mikor kapja le a cipőjét és kezdi Hruscsovhoz hasonlóan verni az asztalt?
colibri
@csak úgy...: Most. a soproni felvételeken hál'istennek szemmel láthatóan jobban van, mosolyog, jókedvű. Reméljük, a remegését sikerült kikezelni az orvosainak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.