A német RTL újságírója kérdezte arról, hogy Európából sokan bírálják a demokrácia gyengítése, a tudományos világ elleni intézkedései miatt. Erre reagált a fenti módon Orbán, hozzáfűzve, hogy arra biztatott minden külföldit, jöjjenek Magyarországra, gyűjtsenek tapasztalatot, nézzék meg szemükkel az országot. Mi másképpen rendezzük az életünket, mint a németek, franciák, szerbek, oroszok – példálózott a magyar miniszterelnök. Jó okunk van arra, hogy folytassuk mindazt, amit elkezdtünk – zárta rövidre a választ Orbán.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cincinntatus
@nevemnick: Te tényleg el is hiszed, amit írsz?
Ha nem lenne demokrácia, akkor nem létezhetne a Propeller sem, ahol te összehordhatsz hetet-havat.

A létező szocializmusban, a proletárdiktatúrában az elvtársak szemináriumokon mosták a tömegek agyát.
Az elvtársak bíztatták a tömegeket, hogy tegyenek fel őszinte kérdéseket.
Egy akkori vicc arról szól, hogy a naív Kovács a szemináriumon megkérdezi:
„Hova lett a hús”?!
Egy hét múlva egy másik naív ember megkérdezi a szemináriumon:
„Hova lett a Kovács”?!
nevemnick
@Cincinntatus: próbálok olyan hülyeségeket írogatni, mint te, de basszus nem sikerül, mert utolérhetetlen vagy.
Hiába, a Lendvai utca csodákat tesz...
Eladott Ország
@Cincinntatus: tegnap, 12:42; Említsd már meg, mikor láttál a közpénztelevízióban/migráncstévében az elmúlt években egy percet is nyilatkozó ellenzéki politikust?! Ugyanis a választáson a fidesz 49,27%-kal , 2 824 551 fővel nyert! Vagy már olyan kevesen vagyunk, hogy ez 100 %?! Bazd+ a fajtádat, ilyen diktatúrában létezik, te rohadt szarházi!
www.valasztas.hu/ogy2018
Egyébként még annyit fűznék hozzá, ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Nagy kár, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te rohadt szarházi faszszopó fideszes gerinctelen patkány!
Eladott Ország
@Cincinntatus: tegnap, 12:48; Te geci, a kommunistákat a fidesz soriban kell keresned, de azokból oda is csak a legalja jutott! Ki a lófasz akadályozta meg mindig az ügynöktörvényt, ha nem a gennyláda fidesz nevű, politikai prostituált banda! Te fidesz marhája! A csúti bűnöző cigány nem csak magyar besúgó volt, ha nem KGB-s is te faszfej, nem beszélve a többi szarházi fidesz trógerról! Takarodjál a 3,14csába, a fidesz szemináriumba, vagy a nemzeti janicsárképzőbe!
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA&feature=youtu.be
youtu.be/crRGp7aL3Ow
Nessy
Roppant bölcs megoldás! Ha valami nem tetszik, nem veszem figyelembe! Csak a számlákkal és az adóhivatallal nem ajánlatos ezt előadni!
Málna
@Eladott Ország: Ezt írtad nekem pár napja:
"@Málna: tegnap, 18:21; Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Nagy kár, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te rohadt szarházi faszszopó fideszes gerinctelen patkány!"

Nahát, szóról szóra ugyanaz! Neked el vannak mentve ezek a szösszeneteid, és bemásolod őket...Aztán gyorsan lájkolod is saját magadat.
Beteg vagy, ember, nagyon beteg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.