Itt vagy egy üres udvariassági formulát láttunk, vagy, ami valószínűbb, egy kis diplomáciai cselvetést, melynek azonban tökéletesen bedőltünk, jobbról-balról egyaránt. Ősszel meglátjuk. Addig is óva intenék mindenkit az ünnepléstől és az átkozódástól egyaránt. Egyet viszont tessék megérteni: senki sem fog minket magunk helyett felszabadítani...

Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A magyarok leveszik a kalapot a keményen dolgozó sikeres nők előtt. Ezt természetesen a vezérbika mondta, Angela Merkel tiszteletére. Gáláns volt megint, amolyan falusi suttyó módjára. Az a fajta, amelyik attól érzi valakinek magát, hogy fényezi a férfiasságát. Ezt egy szinttel – de lehet, hogy csak egy lépcsőfokkal – lejjebb a tökvakarással szokták kifejezni. Nagyvezír ki van kupálva, ő verbálisan igazgatja a herezacskóját nyilvánosan. A MAGYAROK. Így, tömegesen. Vagyis nem, mert ugye kalapot jellemzően férfiak hordanak. Ebben benne van az is, hogy ebben az országban a férfiak irányítják a dolgokat (anyu közben baracklekvárt főz a nyárikonyhában), és az is, hogy eléggé ritka dolog, hogy egy NŐ vigye valamire. Mármint a lekvárfőzésen és a szülésen túl. Ez olyan fehér holló, különleges természeti tünemény.bKicsit ugyan lenézzük a nőket, ezért különös, hogy egy nő sikeres. Aki előtt kalapot kell emelni. Angela Merkel nagyságrendekkel fontosabb és jelentősebb a világpolitikában, mint Orbán, elsősorban egy nő, aki valami csoda folytán sikeres. Is. Ezért a falu bikája kalapot emel. Szánalmas. Komolyan mondom. Szexista barom. Olyan, aki olyasmikre büszke, amiket nem a saját erejéből ért el. Magyarnak született, férfinak született. Éppen születhetett volna albán nőnek is. Mindenki jobban járt volna.
kokopelli
@Sámannus: ...ne félj!Aki (ráadásul egy nő) a "nevelőapját" valós tények miatt a "kanzellari székből" kivágta,mint
a hasasmacskát ß@rni,annak egy Orbán V. nem ellenfél! Azt elintézteti egy berlini államtitkárral a második emelet-
ről!
Eladott Ország
" Há mit szól hozzá Angela, elmén a zember hogy feltőccse a zaksikat oszt mingyá a fizimiskáját kritizájják."
m.blog.hu/pr/progressziv/image/Szabin.jpg
Eriksson
Jó kis fricska volt Merkel részéről, hogy odadörgölte: Ti nem is létezhetnétek a német gazdaság nélkül. Mi adunk nektek munkát, kenyeret. Mire mennétek nélkülük? A jól felhasznált kohéziós pénzek is a mi gazdaságunkat gyarapítja.
menekült
Én Merkel helyében ezt mondtam volna 0rbánnak:
Igaz, hogy nem ön zavarta el Magyarországról az oroszokat, igaz, hogy a rendszerváltáshoz alig volt köze mivel igen csekély szerepet játszott benne, a kerítést sem ön bontotta le és a határokat sem ön nyitotta meg, de mivel azok közül a magyarok közül, akiknek óriási része volt a határnyitásban, most senkit nem hívott ide, ezért önön keresztül üzenem azoknak a magyaroknak, hogy köszönöm.

De hát Merkel tisztában van a diplomáciai szabályokkal. Talán csak addig, amíg egyszer nem kap egy bokánrugást Szíjjártótól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.