019. augusztus 20., kedd 18:04 A Fidesz közleménye Budapest, 2019. augusztus 20., kedd (OS) – Botka László aktuálpolitikai célokra használja fel még az államalapítás ünnepét is Sajnálattal látjuk, hogy Botka László és csapata augusztus 20-át, államalapító Szent István királyunk ünnepét is aktuálpolitizálásra használja fel. Ugyan arra számíthattunk volna az átöltözésben oly jártas szocialistáktól, hogy ismét gúnyát váltanak, de az, hogy az államalapítás ünnepét megpróbálják rövidtávú céljaik szolgálatába

Forrás: os.mti.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ezek a fiuk sem olvassák/hallgatják a saját embereik mondókáját?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Quod licet Iovi, non licet bovi

ezek a fiuk sem olvassák/hallgatják a saját embereik mondókáját?

A derék Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke fakadt ki: „Nem várhatjuk tőlük, hogy bocsánatot kérjenek, pedig a mai akciójukkal minden jóérzésű magyar embert sértettek vérig. Szégyelljék magukat!”
Nos mi te gondúsz Wazze ki és mivel akasztotta ki a derék NER-társat?
„Botka László aktuálpolitikai célokra használja fel még az államalapítás ünnepét is”, ami lássuk be nem semmi, hisz a médiában – ahogy mindig most is a kisajátítás folyik a csapból is.
Azonban ez a derék fityesznyik még erre is rá tudott tenni egy lapáttal: „arra számíthattunk volna az átöltözésben oly jártas szocialistáktól, hogy ismét gúnyát váltanak, de az, hogy az államalapítás ünnepét megpróbálják rövidtávú céljaik szolgálatába állítani, még a megannyiszor leszerepelt magyar baloldaltól is váratlan”, ami azért Orbán – s persze az ő saját élete – élete ismeretében igazán lenyűgöző! =))
Afra
Ja,hogy feléjük csak a fényezés,öntömjénezés természetes...Zavarodott ,elmebeteg banda...
kereső
Ezek mernek "átöltözésről, meg gúnyaváltásról beszélni? Hiszen hozzájuk /orbánhoz képest a szélkakas is áll.Ezek most már mindent , amit csinálnak/csináltak rákennek az ellenfeleikre. Ebből állnak 14+ éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.