Egy ünnepi szentmise erkölcsi útravalói.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Hülyeségeket beszélni kár volt olyan messzire menni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A kisrigó nem vitte a misére a besúgói kartonját?! kuruc.info/j/480/egyeb/szennay02.jpg
Amióta 2010-ben a katolikus egyház állambiztonsági múltjának feltárására, a megtisztulás és a társadalmi bizalom visszaszerzésére hivatott Lénárd Ödön Alapítvány kuratóriuma elnöki posztját Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspökre bízta Erdő Péter esztergomi bíboros-prímás, a múltfeltáró munka gyakorlatilag megszűnt. Orbán Viktor kedvenc "csuhás" focistája, az egyházi elhárítás "Lawrence" fedőnevű volt titkos megbízottja minden figyelemelterelő dologgal foglalkozik, csak a feladatát nem teljesíti. Nem is tudja amorális állapotában. Persze tudjuk, kérdéseink költőiek. Orbán sose fog leszámolni az ügynökmúlttal, nem lesz tiszta lapot teremtő ügynöktörvény. Lesz helyette netán valamilyen parasztvakító pótlék, bizottságosdi, tessék-lássék újabb átvilágítási bohóckodás.
Eladott Ország
Mondjuk Kiss-Rigó Lászlónak biztosan nálam legalább eggyel több oka van áldást mondani. Nem feltétlenül rám, hanem azokra, akiknek jóvoltából négymilliárd forinttal drágul a Szeged-Csanád Egyházmegye nyolcezer férőhelyes stadionja. Amiben kápolna is lesz. Kettő az egyben. A kivitelezés ára eredetileg 9,4 milliárd volt, de sajnos módosítani kellett a szerződést, az így emelkedett 13,4 milliárdra. A drágulást olyan költségekkel magyarázták, amelyeket a kellő gondossággal eljáró ajánlatkérő nem láthatott előre. Azt a blőd, hülye dumát… Jó, tudom, nem írhatták oda, hogy a kellő gondossággal eljáró ajánlatkérő nem láthatta előre, hogy 9,4 milliárdból elég szűkösen lehet lenyúlni, de hogy az örök drágulás politikájával már a harmadik kétharmadnál tartanak, az akkor is megdöbbentő, ha éppen csak egyszámjegyű milliárddal drágul valami vagy legalább hárommal. Ilyen háromjegyű beruházás lesz a 2022-es kézilabda Eb-re épülő multifunkcionális sportcsarnok, ami nem 10-15 milliárd forintba, hanem inkább 115-be fog kerülni. Ennek a jó hírnek a kapcsán is az önérzetesség az, ami kikönyökölt a fidesz száján, ezt valami egészen elbűvölő szinten műveli az állampárt.
kereső
@Eladott Ország: Ha a gerinctelenségnek egyszer szobra lesz Magyarországon- nem nagyon kell keresgélni a modellt. Elég szétnézni a fidess és az egyházak háza táján.
simmering73
"Kiss-Rigó az augusztus 20-a alkalmából tartott misén a “keresztény értékekről” beszélt, a homokra és a sziklára épített ház példázatára utalva, csakhogy a sziklára épített ház az egyéni életre vonatkozik, és a szikla nem egy keresztényfasiszta állam, hanem az Isten Igéje. Az egyházzal összefonódott állam, amely az egyéni szabadságot korlátozza, az emberi jogokat tagadja, nem kőszikla, hanem homok, mert az semmit és senkit nem tart meg, ha jön bárki életében a vihar. Kiss-Rigó tehát a politikai propagandát úgy adta elő, hogy ahhoz még a Bibliát, az Isten Igéjét is meghamisította, a kősziklát porrá tette, s eretnekségeket beszélt a szószékről a hallgatóságának. Az Isten Igéje helyett egy ideológiai fasisztoid államot, Orbán Viktor korrupt, hazug és gyűlölködő rendszerét ajánlotta kősziklának."
nepszava.us/kiss-rigo-szegedi-stadionpuspok-amerikaban-uszit-a-demokracia-ellen/
mackoka46
Uram bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit cselekednek !
namihami
És biztos vagyok benne, hogy meg volt magával elégedve. Ahogy a kenyér(és pénz)adója is vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.