Az LGT két tagjával és neves zenészekkel felálló Zenevonat épp Polgáron koncertezett, amikor egy férfi a nézőtéren kivégezte régi haragosát – tudta meg a Bors a hétfői gyilkossággal kapcsolatban. A késelést a gyerekek is végignézték. A lap információi szerint féltékenységből ölhetett a férfi.

A Bors információi szerint Ernő, egy többgyerekes családapa, gyermekeivel ment hétfő este a Hajdú-Bihar megyei Polgár főterén megtartott koncertre. A tömegben azonban egyszer csak megjelent Szilveszter, Ernő régi haragosa, aki először a nyakát vágta el, majd többször is belemártotta a kést a férfi testébe.

Csak azt hallottuk, ahogy a kislánya, Vanessza önkívületben sikoltozik, Ernő pedig már a földön feküdt. Soha nem fogom elfelejteni annak a kislánynak a sikolyát. Abba meg még rosszabb belegondolni, hogy az apja mellett állt, Szilveszter akár őt is eltalálhatta volna

- mesélte a lapnak az egyik szemtanú.

A haldokló férfit a helyszínről kórházba vitték, de már nem tudtak segíteni rajta.

A Bors azt tudta meg, hogy a tettes és az áldozat rossz viszonyban voltak, Szilveszter már hónapok óta fenyegette közösségi oldalakon Ernőt.

Olyan volt, mintha egy horrort néznénk. A rendőrök gyorsan kijöttek, és a férfi addig el sem mozdult a helyszínről. Ott állt, és még akkor is nevetett, amikor elvezették 

- mondták a szemtanúk.

Forrás: Blikk, Bors, Index

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
@papa.49: Tévében megszólalt egy csaj is , láttad ? Tények adása !
Tavryni őrnagy
Jobb lett volna ha elmarad az a banzáj sõt nem csak.
.
papa.49
@maci0427: tv2 évek óta nem nézek, már a csatornák között sincs !!!
maci0427
@papa.49: Azt Te tudod , hogy mit nézel de akkor nem látod ezeknek a szemeteknek a dolgait , hogy mit művelnek az országban , gyilkolnak - rabolnak , lopnak - csalnak ! Én sem szerelemből nézem a Televíziót és olvasom az újságokat ! De nézheted az RTL. műsorait abban is benne van , csak a mese tévéket ne nézd mert abból nem tudsz meg ilyeneket !!! Ja , de nézheted az ATV. műsorait is ami már majdnem fideszes mert a tulaj az azzal simpatizál , / HIT. Gyülekezet / sokan meg azt hiszik , hogy egy nagy baloldali csatorna , de megy a hülyítés látom , sokan tájékozatlanok nagyon ! Na ezért is kell mindent nézni merg ovasni mert a részletek azok el vannak dugva sokszor !
papa.49
@maci0427: Lassan már egyik kanálist se nézem, mert elegem van már mindből, marad a net .
simmering73
A gyilkos O. Szilveszter (Orsós?), az áldozat H. Ernő. Mindkettő egy nagycsaládhoz tartozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.