A helybéli lakó már két feljelentést is tett, szerinte nem kezdhetnék el a munkát, de szerdán felvonultak a munkagépek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
A pusztítás megállíthatatlan. Mindent megtehetnek és még annál is többet. :(
Nessy
@görbetükör: Off! Pont hasonló témát feszegettem a Tóth Zoltán választási szakértő interjúhoz hozzászólva, amikor a propeller törölte az egészet! Úgy látszik egyre inkább a Durbincs féle "irodalom" a mérvadó.
Málna
A lakónak örülnie kellene, hogy felújítják a környezetét. De ő inkább cirkuszol pár fa miatt, gondolom unalomból, megszokásból.
advocat
Azok a fák öregek. Ha végigültetik új fákkal? És rohadjon meg minden közlekedő. Mit járnak arra. K...ra ráérők a "javaslattevők"!
kereső
Érdekes, hogy amikoor az eredeti tervek elkészültek (2017), akkor a tervező IS! úgy látta, hogy nem kell a gyalogos járdát szegélyező fákat kivágni- és megvalósitható a felújitás a nélkül is. Mi változott azóta. Nem tudom miért mánia a fidessben az éló természeti környezet pusztitása- és miért favorit a beton, a térkő.Lás az elcsúfitott-kopárrá tett Kossuth teret, a József Nádor teret, a városligeti fák kiirtását- mind min azt eredményezi, hogy a nyári napok átlaghőmérséklete +1-5 fokkal emelkedik Budapesten. Mellesleg a csupasz betonon +10 fokkal emelkedik a déli-délutáni hőmérséklet. Kinek jó ez? Elhiszem ,hogy a légkondis irodából ez nem érzékelhető- de akkor hova lehet leülni egy árnyat adó helyen, parkban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.