Csaknem tízezer sebességtúllépést regisztrált a rendőrség a múlt héten, az augusztus 12. és 18. között tartott országos sebességmérő akcióban.

Így vezet a magyar – csaknem tízezer sebességtúllépést regisztrált a rendőrség egy hét alatt

A police.hu oldalon szerdán közöltek szerint az éves ellenőrzési terv alapján Tispol Speed elnevezéssel tartott fokozott közlekedésbiztonsági akcióban 9778 járművezető sebességtúllépését dokumentálta a rendőrség.

7296 esetben leállítás nélkül rögzítették a jogsértést, 2350 esetben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, 132 esetben pedig szabálysértési, illetve közigazgatási eljárást indítottak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ennél mocskosabb népséget, mint a magyar autós, még a föld nem hordott a hátán. Hogy tíz autósból 9,5 nem használja azt a kurva indexet, ez teljesen normális. És ebbe bele tartoznak a tetves rendőrök is.
kokopelli
@simmering73: ...a Trabantot,a Wartburgot és a többi "majdnenautókat" is tövig nyomták az ősök!
A Trabantok még a "nagyokkal" is versenyeztek! Egy lovasnemzet maradjon az 1PS-nél?!
papa.49
Azért az igazsághoz az is hozzátartozik rengeteg a románok által elkövetett szabálysértés, amit a söndörök nem is vesznek észre !!!
Itt nem csak a rendszám alapján azonosítható románokra gondolok, hanem az olasz, a spanyol, vagy angol rendszámú verdákra amik kamikázé módjára közlekednek !!!
A söndörség nem lép fel velük szemben, a 25 milliárdért ,,vásárolt,, kamera rendszer se működik, mert nem tudják kiszűrni az országba belépés után rögtön a román,,hajóvontákat,, !!!
Nyilván azért mert az ÜRES KAMERA DOBOZOK NEM TUDNAK FELVÉTELEKET KÉSZÍTENI !!!
jesz
" Így vezet a magyar"...

Ha a sors kegyelméből az utad néhány keleti országba visz, akkor döbbensz rá, hogy az általad pejoratív stílusban emlegetett magyar vezetési stílus bizony nyugodt.

Kőgazdag országok autósai rohannak csak igazán...az Isten összes trafipaxa sem tenne rendet...

...szóval ne ócsárold a magyart...
reagens
Így vezet a magyar? Csak így? Minden magyar?
Na ezt a cikket se magyar írta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.