Még január végén jött a hír az NFÜ-től , hogy válságkezelés meg miegyéb miatt1400 milliárd forintot különböző pályázatok helyett inkább a hazai vállalkozásoknak (közvetlenül) csepegtetik. EU-s pénzeket, tehát Brüsszelnek is rá kell bólintani. Mondjuk az se lepne meg, ha ilyen engedélyt nem kérne a kormány.

Forrás: blogocska.org
Feltöltő: charlie
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

charlie
Ráadásul 1400 milliárd forintból ez a 12 milliárd semmi, statisztikai hibahatáron belül van (ne feledjük, ez az egyetlen olyan pályázat, amit már kiírtak!), ennél többet fognak elsikkasztani.
Zsolesz67
Engem nagyon is érint a kerékpárút-hálózat fejlesztése. Mivel magam egy megrögzött kerékpáros vagyok, meglehetősen érint ez a téma. Szerencsére kerékpárúton juthatok be Debrecenbe, de a városon belül az utakra kényszerülök, ami nem egy szerencsés dolog. Az sem mellékes,hogy ha el akarok jutni valamelyik közeli (30km-ig) településre, akkor a műúton kell mennem, ahol vagy lehet biciklizni, vagy nem. De általában inkább nem. (Tábla is tiltja). De akkor hogy? Repüljek? Ha a kerékpárút fejlesztésre van kiírva a pénz, akkor azt arra is költsék! Nem sikkasztottak még eleget?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.